Yardım mi 9 SE şarjın hızlı bitmesi

Kurt355206

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 10.3.3
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaşlar mi 9 SE telefonumun şarjı hızlı bitiyor gibi geliyor arka planda çalışan uygulamaları falan nasıl kapatabiliriz? şarjın daha çok gitmesini nasıl sağlayabiliriz bilgisi olan var mıdır?

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
Başka bir konuya yazmıştım aynısını buraya da yazayım, bir bakın sizde de bu sorun var mı ?

Batarya konusunda sorun yaşıyorsanız önce pile bakın, pili tüketen uygulamalar arasında Google Playstore ve Google Play Hizmetleri varsa uygulamalara girip sistem uygulamalarından Google playstore ve Google Play hizmetlerinin önbelleklerini silin muhtemelen düzelecek, K20 Pro ve özellikle poco cihazımı hayata döndürdüm, poco'da pil çok erken bitiyordu, sorun kuvvetli ihtimal bu iki uygulama.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Arkadaşım bendede aynı telefon var ve aynı rom yüklü. Ben gayet memnunum şarj tüketiminden. Biraz daha ayrıntı verebilirmisin. Şarj ın neye göre çok bitiyor mesela oyunmu çok oynarsın internetemi çok girersin. Tam dolu bi şarj kaç saat sürüyor bitmesi. Birde telefonumuz 3070 mah 5.97 tam ekranı olan bir cihaz ona göre performans beklemek gerekir.

Oyla:
Üst Alt