hocam birşey sormak istiyorum neden global rom kullanmıyorsunuz sürekli telefona rom vs işlemler ile uğraştırıp hata vs alıyorsunuz global kullanıyorum şuana kadar ciddi bir sorun yaşamadım ve genel anlamda memnunum ama insanların çoğu garip garip romlar kullanıyor anlamış değilim açıkcası.ben bu forumda mi 9 se modeline ait her rom u yükledim kullandım benim kulllanım koşullarıma göre en iyi sonucu masik x 9,4 lite rom u verdi
Bu benim hobim 2 . Telefonum surekli kurcaliyorum hosuma gidiyor uğraşmak o uyuzden kurcaliyorum uygun mudurhocam birşey sormak istiyorum neden global rom kullanmıyorsunuz sürekli telefona rom vs işlemler ile uğraştırıp hata vs alıyorsunuz global kullanıyorum şuana kadar ciddi bir sorun yaşamadım ve genel anlamda memnunum ama insanların çoğu garip garip romlar kullanıyor anlamış değilim açıkcası.
2 sim aktif kullaniyorum 1 gunu gorursun ilk yuzde 10 luk dilim biraz hizli bitiyor ama sonrasi gayet iyipil performasnı nasıl arkadaşları almayı düşünüyormda
hocam birşey sormak istiyorum neden global rom kullanmıyorsunuz sürekli telefona rom vs işlemler ile uğraştırıp hata vs alıyorsunuz global kullanıyorum şuana kadar ciddi bir sorun yaşamadım ve genel anlamda memnunum ama insanların çoğu garip garip romlar kullanıyor anlamış değilim açıkcası.