Yardım Mi 9 Se King Go Root Sorunu

recep.gunduz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
Mi9 se
Konular
1
Merhabalar. Cihazımı yeni aldım. Bana göre gereksiz fazla uygulamalar var bunları kaldıramıyorum. İnternetten baktığım kadarıyla bunları kaldırabilmek için root yapmak gerekiyormuş ve bunun en kolay yolu KİNG GO Root uygulamasıymış. APK'sını indirip kurdum ve Root işlemini başlattım. Ama defalarca denememe rağmen%1' lik kısmını geçmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şimdiden teşekkür ederim

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Merhabalar. Cihazımı yeni aldım. Bana göre gereksiz fazla uygulamalar var bunları kaldıramıyorum. İnternetten baktığım kadarıyla bunları kaldırabilmek için root yapmak gerekiyormuş ve bunun en kolay yolu KİNG GO Root uygulamasıymış. APK'sını indirip kurdum ve Root işlemini başlattım. Ama defalarca denememe rağmen%1' lik kısmını geçmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şimdiden teşekkür ederim
Cihazı nereden aldınız, bootloader açık mı?
Kingo Root mu kaldı hocam bırakın o işleri :) çünkü eski cihazlarda çalışıyor diye biliyorum.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Kingo root ve king root gibi root uygulamaları Android 5 ten sonrasını rootlami boşuna deneme rootlamaz magiskten rootlicaksin bl kilidini acip twrp yükleyip magiski flashladinda istediğin uygulamaları kaldırırsın

Oyla:

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
Maalesef cihazı rootlasanız bile sistem uygulamalarını silince cihaz çöker. Global rom da bu sorun var. Yani boşa çabalamayın, eğer silerseniz baştan rom yüklemek zorunda kalırsınız.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

recep.gunduz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
Mi9 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denicem teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı nereden aldınız, bootloader açık mı?
Kingo Root mu kaldı hocam bırakın o işleri :) çünkü eski cihazlarda çalışıyor diye biliyorum.
Cihazı bı arkadaşımdan aldım yurtdışı cihazı. Haklısınız ama bu işlerden pek anlamam. Şarjı da çabuk bitiyor gibi. Belki bana öyle geliyor eski telefonum M20'ydi ve 5.000Mah pili vardı

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Denicem teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı bı arkadaşımdan aldım yurtdışı cihazı. Haklısınız ama bu işlerden pek anlamam. Şarjı da çabuk bitiyor gibi. Belki bana öyle geliyor eski telefonum M20'ydi ve 5.000Mah pili vardı
Rica ederim hocam.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Konu başlığı Forum Kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.

Forum Kurallarımız Gereği ;

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Oyla:
Üst Alt