Yardım Mi 9 se isinma

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
S.a herkese yaklaşık 1ay once mi 9 se aldim isinma sorunu canimi sikmaya Başladı 39 derece nin altina dusmuyor ve pubg oynarken 44 lere kadar cikiyor normal mi ne onerirsiniz, ayrica ekran suresi 5 saat aliyorum nasil?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Profilinizden Diyarbakır'da yaşadığınız görünüyor... Evet, ısınma da, batarya süresi de normal. Hatta bu havada Pubg oynuyormuşsunuz. Az bile ısınmış :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Sevgili arkadaşlar. Pubg oyuncuları. Havanın 30 derecede gezdiği bir dönemde, içinden elektrik geçen bir devrenin 29 derecede çalışmasını beklemeyin. Bu ortamda, o sıcaklıklar normaldir. Ayrıca uzun süre oyın oynamış kişiler bilir ki termal macunu belli aralıklarla değişmezsen , ısı tahliyesini iyi yapamaz hale gelir. Telefonda bunun farklı işlediğini düşünmeyiniz. Sürekli yüksek sıcaklıkta telefonla oyın oynamak işlemcinin ısıtahliye sistemini eskitecektir. Anormal değildir. Olağan bir durumdur.

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
İstanbul 30 derece mi8 se cihazım da çok doğal olarak 35 in altına düşmüyor sizinki de normal bence

Oyla:

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Profilinizden Diyarbakır'da yaşadığınız görünüyor... Evet, ısınma da, batarya süresi de normal. Hatta bu havada Pubg oynuyormuşsunuz. Az bile ısınmış :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hissedilir sicaklik burda 45 derece orda az gosterilmis aslinda pubg en fazla 1 saat. Oynarim, isinmasi bana fazla geldi gibi , telefonbosta beklemede 38-39 derece arasi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul 30 derece mi8 se cihazım da çok doğal olarak 35 in altına düşmüyor sizinki de normal bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sevgili arkadaşlar. Pubg oyuncuları. Havanın 30 derecede gezdiği bir dönemde, içinden elektrik geçen bir devrenin 29 derecede çalışmasını beklemeyin. Bu ortamda, o sıcaklıklar normaldir. Ayrıca uzun süre oyın oynamış kişiler bilir ki termal macunu belli aralıklarla değişmezsen , ısı tahliyesini iyi yapamaz hale gelir. Telefonda bunun farklı işlediğini düşünmeyiniz. Sürekli yüksek sıcaklıkta telefonla oyın oynamak işlemcinin ısıtahliye sistemini eskitecektir. Anormal değildir. Olağan bir durumdur.
Bazi arkadaslar ekran suresi 7-8 saat aldiklarini soyluyorlar nasil oluyor anlamis degilim

Son düzenleme:
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
45 derece sıcaklıkta telefonun 30 derece olmasını beklememlisiniz zaten... Cihazınız ne kadar fazla ısınırsa batarya tüketimi de o oranda artacaktır. Gece kullanımında veya havalar serinlediğinde düşecektir. İçiniz rahat olsun her hangi bir sıkıntı görünmüyor.

Oyla:

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
45 derece sıcaklıkta telefonun 30 derece olmasını beklememlisiniz zaten... Cihazınız ne kadar fazla ısınırsa batarya tüketimi de o oranda artacaktır. Gece kullanımında veya havalar serinlediğinde düşecektir. İçiniz rahat olsun her hangi bir sıkıntı görünmüyor.
Peki 5-6 saat ekran suresi normal mi

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bu sıcaklık koşulları atında Pubg oynuyorsanız son derece normal.

Oyla:
Üst Alt