Yardım Mi 9 Se - Global Rom - İndia Rom - China Rom

archAngel27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Merhaba arkadaşlar herkese kolay Gelsin ;

Sorum şudur yeni telefon alacağım yalnız resmi olarak değil hepinizin bildiği gibi yurtdşı cihazı almayı düşünüyorum.Fakat telefonu alırken Global rom mu değil mi çin cihazı mı ya da hindistan ürünü mü? Bunları nereden nasıl neye bakarak almamız lazım yani doğru ürünü almak için hangi ayarlara bakmak lazım lütfen yardımcı olun..

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
Merhaba arkadaşlar herkese kolay Gelsin ;

Sorum şudur yeni telefon alacağım yalnız resmi olarak değil hepinizin bildiği gibi yurtdşı cihazı almayı düşünüyorum.Fakat telefonu alırken Global rom mu değil mi çin cihazı mı ya da hindistan ürünü mü? Bunları nereden nasıl neye bakarak almamız lazım yani doğru ürünü almak için hangi ayarlara bakmak lazım lütfen yardımcı olun..
Cihazın kutusunda yan taraflarda Global yazısının olması gerekli. Ayrıca aşşağıda verdiğim linktek cihazın seri numarası ile ne olduğuna bakabilirisin.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

archAngel27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim mesaj attığınız için yalnız seri nosunu sorguladığımızda ne yazması lazım tam olarak acaba?

Oyla:

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Cihazın kutusunda yan taraflarda Global yazısının olması gerekli. Ayrıca aşşağıda verdiğim linktek cihazın seri numarası ile ne olduğuna bakabilirisin.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Efendim ben Turan GSM den mi 9 se satın aldım cihazın kutusunda global versiyon yazıyor ve kararlı sürümü şu an telefonda mevcut ben direkt olarak güncellemeyi indirip kurabilirmiyim güncellemeye bakmıştım ve vardı ama indirmedim bazıları imeil falan gider diyor anlayamadım açıklayabilir misiniz

Oyla:

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Efendim ben Turan GSM den mi 9 se satın aldım cihazın kutusunda global versiyon yazıyor ve kararlı sürümü şu an telefonda mevcut ben direkt olarak güncellemeyi indirip kurabilirmiyim güncellemeye bakmıştım ve vardı ama indirmedim bazıları imeil falan gider diyor anlayamadım açıklayabilir misiniz
Hocam bende Mi9 SE kullanıyorum ve sizinle aynı yerden aldım. OTA üzerinden güncelleyebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı yok.

Oyla:

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Ota üzerinden derken nasıl yani hocam ota ne bilmiyorum
Ota, telefonunuzun güncelleme ekranına otomatik olarak gelen güncelleme. Birde kullanıcılar farklı yöntemlerle güncelleme paketleri yüklemeye çalışıyorlar. Bazı linkler üzerinden veya bilgisayar üzerinden.

Oyla:
Üst Alt