Yardım mi 9 se garantisiz

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
mi 9 se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba beyler
Ben garantisiz mi9 se alacağım vergi çokluğundan dolayı fazla ücret vermek aptallık oluyor
O yüzden garantisiz cihazlara yöneliyoruz. Turan gsm,Semers iletişim ve facecook xiaomi grubunda Emre Albayrak tan alınıyor
Bu üçünden alışveriş yapan,tanıyan,yada günerliğine inanan varmı acaba çünkü Sahte xiaomi ürünü ile karşılaşmak hiç hoş olmuyor
Kayıtlı cihaz deniliyor ama imeı klonlama tekniği uygulanıyor zaten.Bende mi a2 lite çift hat telefon var ikinci imeı yada bende olan tuşlu telefonların imeisini atarsam yinede ileri ki zamanda kapanma sorunu yaşanır mı

ilhan24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
O satıcılardan almadim ama bir sıkıntı yaşadık cift sime de ayni IMEI yazılmıştı aldığımız kisi tek hat kullanıyor sorun olmadi cift hat kullanmaya kalksa sıkıntı okucak kesin bunada dikkat edersen iyi olur

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
satıcılar ellerinde bulunan ithalatçılara ait blok listeden atıyorlar imeiyi. %2 ihtimal imeinin kullanılma ihtimali var size şöyle anlatayım 30 cihazda 2 tanesi felan imei patlıyor. bununda çözümü var zaten gönderiyorsunuz yapıyorlar yada bootloader kilidini açarsanız kendiniz halledersiniz. bu yazdığınız satıcıların hepsi referanslı satıcılar. Ben özellikle emre albayrak ve ortaklarıyla çalışıyorum toplu olarak hiç sıkıntı yaşamadım. Sizin imeinize gelince; imesini kullandığınız cihazı imha eder ve içine hat takıp aktif etmezseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. zaten fiyatın cazip olması %2 kapanma ihtimalini göze almaya değer.. zaten dediğim gibi çözümüde mevcut..

Oyla:

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O satıcılardan almadim ama bir sıkıntı yaşadık cift sime de ayni IMEI yazılmıştı aldığımız kisi tek hat kullanıyor sorun olmadi cift hat kullanmaya kalksa sıkıntı okucak kesin bunada dikkat edersen iyi olur
Zaten cihaz benim kardeşim kullanıyor tek hat kullanıyor sadece ikinci hat kullanmazda aynı ımei dedin aynı imei olsa yineden sorun oluşturmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcılar ellerinde bulunan ithalatçılara ait blok listeden atıyorlar imeiyi. %2 ihtimal imeinin kullanılma ihtimali var size şöyle anlatayım 30 cihazda 2 tanesi felan imei patlıyor. bununda çözümü var zaten gönderiyorsunuz yapıyorlar yada bootloader kilidini açarsanız kendiniz halledersiniz. bu yazdığınız satıcıların hepsi referanslı satıcılar. Ben özellikle emre albayrak ve ortaklarıyla çalışıyorum toplu olarak hiç sıkıntı yaşamadım. Sizin imeinize gelince; imesini kullandığınız cihazı imha eder ve içine hat takıp aktif etmezseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. zaten fiyatın cazip olması %2 kapanma ihtimalini göze almaya değer.. zaten dediğim gibi çözümüde mevcut..
Bilgi için teşekkürler bende ki imei durumu şöyle benim şuan kullandığım tuşlu telefon imeisini alır onu da saklarım bir diğer şeçenek ise a2 lite ritzy garantili cihazım vardı çift hatlı iki ayrı ithalatçı garantili onun ikinci imeisi kullansam sıkıntı oluşur mu zaten a2 litenin kapanma sorunu gibi bir şeçeneği yok

Bide imeiler farklı her ikisi aynı değil

Son düzenleme:
Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
Zaten cihaz benim kardeşim kullanıyor tek hat kullanıyor sadece ikinci hat kullanmazda aynı ımei dedin aynı imei olsa yineden sorun oluşturmaz mı

Bilgi için teşekkürler bende ki imei durumu şöyle benim şuan kullandığım tuşlu telefon imeisini alır onu da saklarım bir diğer şeçenek ise a2 lite ritzy garantili cihazım vardı çift hatlı iki ayrı ithalatçı garantili onun ikinci imeisi kullansam sıkıntı oluşur mu zaten a2 litenin kapanma sorunu gibi bir şeçeneği yok

Bide imeiler farklı her ikisi aynı değil

aynı imei aynı anda sinyal almadığı sürece sorun yok. ikisi aynı anda bağlandığı anda iki imeide çöp olur..

Oyla:

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
1.sim için ayrı imei 2.imei içinde ayrı imei var 2.kullanılmasa onun imeisini ben alsam ve aynı andada mobil veri falan kullanılsa sorun oluşurmu

Oyla:

eraykarakoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Samsung
Konular
6
Aslinda ben turan gsm den alacaktim ancak kendisine wp den mesaj atinca bana sifirlama yaparsaniz imei gider dedi daha sonra bu forumda baslik actim calinti olabilecegi söylendi ben de yurtiçi kayitli cihazlara yöneldim bu hafta da fatihten bi yerden alacagim adama imei kontrolu falan yapabilir miyim dedim sıkıntı yok dedi

Oyla:

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
Aslinda ben turan gsm den alacaktim ancak kendisine wp den mesaj atinca bana sifirlama yaparsaniz imei gider dedi daha sonra bu forumda baslik actim calinti olabilecegi söylendi ben de yurtiçi kayitli cihazlara yöneldim bu hafta da fatihten bi yerden alacagim adama imei kontrolu falan yapabilir miyim dedim sıkıntı yok dedi
Merhaba eray
şimdi turan gsm alacağın telefon sıfırlama derken fabrika ayarlarına dönmek mi yoksa farklı bir rommu atacaktın ondanmı imei gider dedi
bende turan gsm den almayı düşünüyordum ne bileyim sanki bir karasızlık oluyor,Bide imei den imei kontrolü yaparsan kayıtlı der sadece imei klonlama alma gibi sorunlar olur imeiler çoğaltılıyor sonra sorun çıkıyor orijinal xiaomi ürünü öğrenmek istiyorsan xiaomi resmi sitesinden s/n kontrolü yap orda modeli,rengi ve depolama alanı gösterir ise orijinaldır

Oyla:

eraykarakoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Samsung
Konular
6
Merhaba eray
şimdi turan gsm alacağın telefon sıfırlama derken fabrika ayarlarına dönmek mi yoksa farklı bir rommu atacaktın ondanmı imei gider dedi
bende turan gsm den almayı düşünüyordum ne bileyim sanki bir karasızlık oluyor,Bide imei den imei kontrolü yaparsan kayıtlı der sadece imei klonlama alma gibi sorunlar olur imeiler çoğaltılıyor sonra sorun çıkıyor orijinal xiaomi ürünü öğrenmek istiyorsan xiaomi resmi sitesinden s/n kontrolü yap orda modeli,rengi ve depolama alanı gösterir ise orijinaldır
Onu belirtmedi ama fabrika ayarina dönmeyi kastediyordu. tabii hem xiaomi nin kendi sitesinden hem de bilgi teknolojilerinin sitesinden kontrol edecegim
Ayrica bu başlığı da ben acmistim yurt ici kayitli olup olmadigi da anlasiliyormus

Imei' in kayıt türü fark edilir mi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt