Yardım Mi 9 se batarya kafayı yedi

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi room 9.6.27
Telefon Modeli
Mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, başlıkta belirttiğim olay iki gün öncesine dayanmakta. Geçen gün mi room u tekrar yüklemek için twrp güncelledim ancak bir uyumsuzluk olmuştu o sıra pc ye bağlı şekilde bir saat uğraştım o sıra şarjım yüzde 40 tan yüzde 61e çıkmıştı sonrasında romu yükleyip kullanmaya başladım. Bu olay yaşanmadan önce 7-8 saat ekran süresi alırken şimdi 3 4saate düştü ve şarj örneğin 85 iken kapatıp açıyorum 91 oluyor 60 ken kapatıp açıyorum 52 ye düşüyor vs. çözüm sizce batarya kalibrasyonu yapmak mı ve en garantili nasıl yaparım forumda birkaç yöntem var ancak bazı adımları birbiri ile çelişiyor. Onun dışında nasıl bir çözüm olabilir şimdiden teşekkürler.

Ek olarak accu battery uygulaması yüklemişim orada batarya kapasitesini bir sefer 2700 falan göstermişti

ErdemKr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi 8 Pro
Meslek
İşsiz
Konular
22
Merhabalar, başlıkta belirttiğim olay iki gün öncesine dayanmakta. Geçen gün mi room u tekrar yüklemek için twrp güncelledim ancak bir uyumsuzluk olmuştu o sıra pc ye bağlı şekilde bir saat uğraştım o sıra şarjım yüzde 40 tan yüzde 61e çıkmıştı sonrasında romu yükleyip kullanmaya başladım. Bu olay yaşanmadan önce 7-8 saat ekran süresi alırken şimdi 3 4saate düştü ve şarj örneğin 85 iken kapatıp açıyorum 91 oluyor 60 ken kapatıp açıyorum 52 ye düşüyor vs. çözüm sizce batarya kalibrasyonu yapmak mı ve en garantili nasıl yaparım forumda birkaç yöntem var ancak bazı adımları birbiri ile çelişiyor. Onun dışında nasıl bir çözüm olabilir şimdiden teşekkürler.

Ek olarak accu battery uygulaması yüklemişim orada batarya kapasitesini bir sefer 2700 falan göstermişti
Ben kendi şansı fikrimi önericem şu andan itibaren telefonu hiç sarja takmayın telefon kapanına kadar sarjını bitirmeye çalışın telefon sarjdan dolayı kapanınca tekrar açmaya çalışın açılırsa tekrar sarjı bitene kadar telefon kapanana kadar devam ki bu işlemi açmaya çalıştığınızda boş batarya simgesi çıkana kadar yapın sonra telefon kapalı şekilde sarja takın yüzde yüz olduğu zaman sarjdan çıkarım telefonu açın tekrar sarja takın bi yarım saat 45 dk sarjda kalsın bu şekilde umarım düzelir

Oyla:

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oldu hocam ama rom da değiştirdim. Belki ondandır tekrar 8 saatleri görüyorum

Oyla:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Yüksek ihtimal rom dosyasından kaynaklı bir problem yaşamışsınızdır , flashlamadan kaynaklı bir problem olarak gözüküyor zaten.

Oyla:
Üst Alt