Yardım Mi 9 SE aşırı çabuk batarya tükenmesi

rose11rose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
note 2
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9 5 30
Telefon Modeli
Mi 9 se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar
Mi 9 se telefonumu yeni aldım telefonuma son güncelleme olan miui 10.4 9.5.30 sürümüne güncelledim ancak sizlere şunu sormak istiyorum fazla oyun oynayan birisi değilim normal kullanıcıyım şarjım hemen bitiyor hatta cebimdeyken bile (uykudayken) 1 saatte kendi kendine yaklasık %8 şarj eksilmekte. Resimdeki değerler normal mi acaba ben telefon inceleme videolarında şarjın 1 günü rahatlkkla cikardigini duymuştum ancak hic istedigim gibi çıkmadi. Son sürüme güncellemeden önce telefonu hic kullanmadım telefonu daha yeni aldım ve direk yeni sürüme güncelleyerek kullanmaya başladım. önceki rom performansının nasıl oldugunu bilmiyorum iki sürüm arası kıyaslama da yapamadım bu nedenle. Acaba güncellemeden kaynaklımı diye kafamda soru işaretleri var. Bir de bulundugum yerde 4g bağlanmıyor telefon hep H+ olarak kullanmaktayim hücre bekleme değeri %13 normal midir acaba lutfen kafamdaki soru işaretlerini giderin. Arkadaşlar ayrıca şunu belirtmek istiyorum telefonu şarj full iken toplamda 2-3 saat felan anca kullanmışimdır oda ekran ışığı düşük ve gereksiz şeyler kapalı vaziyette bunuda belirtiyim yani sizce bu telefon ile 2 3 saatte normal kullanımda şarjın tamamen bitmesi normal mi ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-06-06-02-22-37-202_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-06-06-02-22-37-202_com.miui.securitycenter.png
    89,5 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Üst Alt