Oyun Mi 9 Pubg Mobile Testi Yaptım.

Tahapala34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Mi 9
Meslek
Pazarcı
Konular
8
Arkadaşlar telefonu %100 şarjda elime alıp pubg Mobile'a girdim ve aralıksız hiç çıkmadan orta görüntü ayarlarında şarjı bitene kadar oynadım. Tam olarak 3 saat 50 dakika sonra telefon kapandı şarjı bitirdim. Telefonda root felan yok orjinal global kararlı 10.2.13 yüklü.
Sizce bu değer normal mi ?
Siz hangi romları kullanıyorsunuz şarj süreniz nasıl memnun musunuz farklı romlardan?

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Orta ayarlardan kastın hd-extreme ise bence fazla bile gitmiş smooth-extreme de 4.5 5 saat veriyorsa normaldir.

Tahapala34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Mi 9
Meslek
Pazarcı
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orta ayarlardan kastın hd-extreme ise bence fazla bile gitmiş smooth-extreme de 4.5 5 saat veriyorsa normaldir.
HD extreme gölgeler kapalı. İlk defa oynadım bugün. Elinde tutarken de normal bir sıcaklık hissettirdi. Global rom iyi midir şarj konusunda yani öyle diyorsunuz çok bile gitmiş derken :D

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
HD extreme gölgeler kapalı. İlk defa oynadım bugün. Elinde tutarken de normal bir sıcaklık hissettirdi. Global rom iyi midir şarj konusunda yani öyle diyorsunuz çok bile gitmiş derken :D
Sarj konusunda eu beta, mi room yada miui ms çok daha iyidir. Tavsiye ederim.

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Çok gitmiş hocam tabiki hd grafikler aslında çok ağırdır bir de smooth extreme grafiklerde test etmenizi öneririm kenar yumuşatmayı açın gölgeleri kapatın hem düşmanı daha rahat görürsünüz hem de daha uzun süre oynarsınız şahsen ben öyle yapıyorum

Tahapala34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Mi 9
Meslek
Pazarcı
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok gitmiş hocam tabiki hd grafikler aslında çok ağırdır bir de smooth extreme grafiklerde test etmenizi öneririm kenar yumuşatmayı açın gölgeleri kapatın hem düşmanı daha rahat görürsünüz hem de daha uzun süre oynarsınız şahsen ben öyle yapıyorum
TM öyle de deneyeceğim. 84 hz modu da yapmayı düşünüyorum. O da şarjı daha hızlı bitirecek galiba ama denemek istiyor insan

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
TM öyle de deneyeceğim. 84 hz modu da yapmayı düşünüyorum. O da şarjı daha hızlı bitirecek galiba ama denemek istiyor insan
84 hz oyunda pek fark edeceğini sanmıyorum ama oyun dışında 60hz ye dönünce telefon kasıyo gibi hissedeceksiniz

Üst Alt