Yardım Mİ 9 Pubg Dokunmatik Hassasiyeti

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Öncelikler herkese merhaba mi 9 kullaniyorum performans olarak harika pubg da ole 4 parmak ve jiroskop oynuyorum pubgyı akici asiri yüksekte ve kasma kesinlikler yok herneyse pubg oynarken dikizleri actigi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mda telefon gec algiliyor basen basmiyor pingden mi kaynakli acaba bilimiyorum pingim 80 100 arası dikizler egil durbun ac modunda ve durbunde basılı tut modunda roomdan mi kaynakli yoksa grrcekten ekrandami sıkıntı var lutfen yardim edin

Osmanalikk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Ali
Cihazım
Mi9t
Konular
30
Ayarlar-ayrıcalıklı özellikler- oyun turbo-ayarlar-ek ayarlar-pubg mobile menüsünde iki adet hassasiyet çubuğu olacak onları sağa doğru full yapıp alttaki dokunmaya dayanıklı ayar kısmını da yok olarak ayarlayıp tekrar denermisin.

Birde ekran resminde ping 800 lerde 40-100 arası ping de denermisin.

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
game turbo modunda hepsi full o dediginiz ayarlarin hepsini yaptim pingide 80 100 arasinda aliyorum ortalama o resimde gordunuz anlik yukselmeydi

Osmanalikk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Ali
Cihazım
Mi9t
Konular
30
Sorun daha devam ediyor ise birde jiroskop hassasiyet ayarlarını arttırarak denermisiniz veya jiroskopu kapatıp da deneyebilirsiniz. Sorun hala devam ederse belirtin. Daha tercürebeli arkadaşlar konuyu görünce görüşlerini paylaşacaktır.

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
jiroskop hassasiyetlerim oldukca yuksek onuda denedim degisen bisi yok

Tahapala34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Mi 9
Meslek
Pazarcı
Konular
8
jiroskop hassasiyetlerim oldukca yuksek onuda denedim degisen bisi yok
Merak etmeyin sizle alakalı değil oyunla alakalı birşey. Kafa eğme bu oyunda geç algılanıyor azcık. Ben bilgisayardan da oynuyorum mobile'ı emülatör den. Orada da aynı tuşa basıyorsun geç kafa eğiyor. Ayrıca ben 36 pingle oynuyorum İstanbul fiber.

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5

Şu 2 ayarı kapadiktan sonra daha iyi bir deneyim alabilirsiniz başka bir çözümü yok belki aops rom kurmak biraz daha iyi hale getiriyor fakat sonuçta donanım olarak kullanılan malzemeleri kötü diye düşünüyorum artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak ayarlar ek ayarlar düğme kisayolundan ekran görüntüsü 3 parmak kaydırarak almayı kapatınız bu açıkkende 3 parmağınız basılı olunca ekran görüntüsu alma algılamaya başlıyor 4 cu parmak buyuzden etkileşime girmiyor olabilir.

Son düzenleme:

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7

Şu 2 ayarı kapadiktan sonra daha iyi bir deneyim alabilirsiniz başka bir çözümü yok belki aops rom kurmak biraz daha iyi hale getiriyor fakat sonuçta donanım olarak kullanılan malzemeleri kötü diye düşünüyorum artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak ayarlar ek ayarlar düğme kisayolundan ekran görüntüsü 3 parmak kaydırarak almayı kapatınız bu açıkkende 3 parmağınız basılı olunca ekran görüntüsu alma algılamaya başlıyor 4 cu parmak buyuzden etkileşime girmiyor olabilir.

Bunların hepsini yaptim benim aham şaham dokunmatik sıkıntım yok safece dikizlere bastigimda anlik gec aciyor 2 3 saniye sonra bazen hemen aciyor eğil dürbün ac modunda dikizler

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Bunların hepsini yaptim benim aham şaham dokunmatik sıkıntım yok safece dikizlere bastigimda anlik gec aciyor 2 3 saniye sonra bazen hemen aciyor eğil dürbün ac modunda dikizler
O zaman Same Xiaomi panel + yazılım problem :D extra olarak oyun içi kontrollerin planlarını başka buluta tasiyabilirsin plan2 falan bununda etkisi oluyor bazen plan 1 yoğun bir bulut sonuçta herkes ona kayitliyor saçma ama ben etkisini gördüm

Son düzenleme:
Üst Alt