hocam çok özür dileyerek soruyorum bilmedigim için. benim cihazım k20 pro premium ve miui global 11.0.1.0 kararlı rom mevcut. az önce bildirim geldi güncelleme geldi diye. cihaza twrp yüklü ancak çok hakim olmadıgım için detayları bilmiyorum. imei atılan cihaza twrp üzerinden güncelleme veya rom yükleme işlemi yapılırken dikkat etmek gereken bir husus var mı? imei işlemi zarar görür mü? yedekleme vs yapmak gerekir mi? saygılar,iyi geceler
Hocam öncelikle magisk zip dosyasını indirin cihaza hiç bir işlem yapmadan. TWRP üzerinden zip dosyasını yükleyeceksiniz
İndirdiğiniz güncelleme dosyası tam olmalıdır. 600MB gibi sadece güncellemeyi içeren zipler yükleme işleminde sorun çıkartabilir. 2GB küsür olan güncelleme dosyasını indirin.
Bu arada önemli nokta zip güncellemeyi başlatmadan önce orada bir seçenek olması gerek yüklemeden sonra yeniden başlat vs. gibi. O seçeneğin tik işaretini kaldırın. TWRP yeniden başlamamalı. Güncelleme zip yüklemesi bittikten sonra önceden indirmiş olduğunuz magisk zip dosyasınıda aynı şekilde yüklemelisiniz.
Magisk yüklemeden cihaz yeniden başlarsa TWRP uçar, bu yüzden magisk her güncellemeden sonra yüklenmesi gerekiyor.