Yardım Mi 9 persist

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
OneOs 21.6.7
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese selam. Uzun zamandır beklediğim widevine L1 sertifikasına kullanmış olduğum OneOs son sürümde kavuştum. Benim için çok önemliydi çünkü netflix amazon vb.platformlarda çok içerik tüketiyorum. Kullanmış olduğum twrp son sürümde persist yedeği alma kısmı yok. Yedek almak için orengefox yüklemek mi gerekiyor? Twrp den çok memnunum aosp vs. Tüm rom değişimlerini sıkıntısız yapabiliyorum bu nedenle orengefox kullanmak istemiyorum. Şuan pc de yok usb otg üzerinden rom değişimi yedek vs. yapabiliyorum. Başka nasıl persist yedeği alabilirim. Kullandığım romun zip dosyası içinde varmıdır.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Herkese selam. Uzun zamandır beklediğim widevine L1 sertifikasına kullanmış olduğum OneOs son sürümde kavuştum. Benim için çok önemliydi çünkü netflix amazon vb.platformlarda çok içerik tüketiyorum. Kullanmış olduğum twrp son sürümde persist yedeği alma kısmı yok. Yedek almak için orengefox yüklemek mi gerekiyor? Twrp den çok memnunum aosp vs. Tüm rom değişimlerini sıkıntısız yapabiliyorum bu nedenle orengefox kullanmak istemiyorum. Şuan pc de yok usb otg üzerinden rom değişimi yedek vs. yapabiliyorum. Başka nasıl persist yedeği alabilirim. Kullandığım romun zip dosyası içinde varmıdır.
Recovery zip olarak değiştirme mümkün twrp ve orange zip hazırlayın USB içinde bulunsun orange istediğiniz zaman zip kurup reboot recovery demeniz yeterli diğer recovery geçer.
Bu yedek konusunda bendede sıkıntı var twrp gün geçtikçe bocalmaya başladı şuan sistem yedeği alamıyorum o kadar çok dosya var ki neyin ne olduğunu anlamadım aldığım yedeği başka rom kurup restore etsem bootlopta kalıyor

• Beğen
Tepkiler: E.D
Oyla:
Üst Alt