Yardım mi 9 mi-recovery sorunu

Hoyras

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Raşit Asil
Cihazım
xiaomi mi 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2
Telefon Modeli
mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba
Bugün xiaomi mi 9 aldım (yurt dışında yaşıyorum amazon üzerinden aldım). Ancak daha kurulum aşamasında telefon kurulumu olmadan otomatik mi-recovery moduna geçti telefon. Daha önce xiaomi kullanmadığım için normal sandım reboot yaptım tekrar aynı sayfaya döndü ben de wipe data yaparak kurulum yaptım ve çalıştı.

Ancak telefonu komple kapatıp tekrar açmak istediğimde açarken tekrar mi-recovery ekranına döndü. Data wipe yapmadığım sürece aynı ekrana dönüyor. Her telefonu kapatıp açmamda bu sorun oluyor. Telefon yeni olduğu için ses tuşları basılı vs değil. Telefonu iade durumu bozulmasın diye miui 10 da yüklemiyorum çünkü satıcı firmanın buna nasıl tepki vereceğini bilmiyorum.

Yapabileceğim, tavsiye edebileceğim bir öneriniz var mı?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam sorunlu bir rom atmış olabilirlermi, mağa ile iletişim kurma şansınız var mı?

Eğer çin cihazına global yükleyip göndemişlerse belki hatalı kurulum yapılmış olabilir. Bl kilidi falan açık mı?

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Sıfır mi 9 da ilk kurulum yapmaya gerek yok zaten kurulmus sekilde geliyor. Siz sıfır aldığınıza emin misiniz ?

Oyla:

Hoyras

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Raşit Asil
Cihazım
xiaomi mi 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorunlu bir rom atmış olabilirlermi, mağa ile iletişim kurma şansınız var mı?

Eğer çin cihazına global yükleyip göndemişlerse belki hatalı kurulum yapılmış olabilir. Bl kilidi falan açık mı?

Hocam olabilir. Ben Japonya'da yaşıyorum ve burada siyasi sebeplerden dolayı çin ürünlerini bulmak kolay değil ya avrupadan ya da çinden gelmiş cihazdır diye tahmin ediyorum. Geliştirici seçenekleri açtığım zaman Mi kilidi açık diyor global versiyon. Bu kilidi kapatma gibi bir seçenek yok açık olarak duruyor. Telefon reboot attıktan sonra açılırken de altta unlocked diye belirtiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır mi 9 da ilk kurulum yapmaya gerek yok zaten kurulmus sekilde geliyor. Siz sıfır aldığınıza emin misiniz ?

sıfır cihaz hocam kutu açılımını falan ben yaptım.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam olabilir. Ben Japonya'da yaşıyorum ve burada siyasi sebeplerden dolayı çin ürünlerini bulmak kolay değil ya avrupadan ya da çinden gelmiş cihazdır diye tahmin ediyorum. Geliştirici seçenekleri açtığım zaman Mi kilidi açık diyor global versiyon. Bu kilidi kapatma gibi bir seçenek yok açık olarak duruyor. Telefon reboot attıktan sonra açılırken de altta unlocked diye belirtiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır cihaz hocam kutu açılımını falan ben yaptım.

Hocam büyük ihtimalle dediğim gibi çin pazarındaki cihazlar aliexpress, amazon gibi sitelerde satılmak için global rom yüklenip tekrar paketleniyor. Eğer geri iade işlemleri ile uğraşmayacaksanız tavsiyem aşşağıdaki konuları inceleyerek cihazınıza yeniden ROM kurulumu yapın. BL kilidinizde açık olduğuna göre işinizin daha kolay olacağını düşünüyorum. Yok kafamı ağrıtamam diyorsanız iade edin gitsin.

Oyla:
Üst Alt