Soru Mi 9 lite vs mi 9 se

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Sizce mi 9 lite mı mi 9 se mi ? (Batarya benim için önemli). Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.

uqur1988

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur Karagöz
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Batarya diyorsan başka sebebe gerek yok 9lite. 2sinide kullandım. 9lite hala kullanıyorum. Kesinlikle 9lite

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
batarya açısından mi9 lite

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Önceden mi 9 se kullanan bır arkadasım az once yazdı (Alıntıdır )
Mi9se den mi9 liteye geçtim mi9 se de bende 7 saat ekran süresi alıyordum %10 da takardım hep ve sabit kullanımım vardı
Mi9 litede 9 saat alıyorum ve bunuda %35 lerde takıyorum gün sonunda ne olursa olsun her cihaz şarja takılıyor
Kayıp nedir yada kazanç mi9se daha hafif daha ince daha ufak elde tutuşu daha iyi
Mi9 lite daha büyük daha ağır daha kalın elde tutuşu zor
Şuda var mi9 lite 100dk da şarj olurken mi9se 70dk da doluyordu yarım saat var arada o farkda 1000mah ben 1000mahdan daha fazla fark beklerdim fark 2 saat
Vede mi9 litenin hopalyörü mise nin yarısı kadar
Kamera ekran aynı ama ön kamera mi9 lite daha iyi
Şahsen ufakdan pişmanlık da var mi9se daha iyidi

hsnksy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi8 se
Meslek
Öğretmen
Konular
13
Batarya öncelik ise tabiki Xiaomi'lerin Efendisi Max3

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Devasa telefon sevmem cebin de bir çapı var yani

Oldu olacak pc alayım yani diye düşüp hiç incelemedim bile bulabileceğim en ideal boyutlu tel olan Mi8se aldım ki önceden de iPhone 4.4s.5 VS kullandım hatta yine iPhone alsaydım se olanı alacaktım

Ama sizin max3 sevdanız

Ulen ne menem bir şey bu acaba diye şeytan dürtüyor

Bir arkadaşımda var cihaz ama sırf büyük ekranı için kullanıyor twrp rom Root VS yok

umut571

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
xioami mi a1
Konular
30
Sizce mi 9 lite mı mi 9 se mi ? (Batarya benim için önemli). Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.
Bataryasına çok fazla takılma derim hızlı şarj özelliği aradaki farkı kapatıyor.
Mi 9 kite ön kamera 32 megapiksel buna aldırma megapiksel daha çok çektiğin bir fotoğrafı baskı yapıcağın vakit resmin baskı esnasında bozulmasını engeller.
Arka kamera olaraktan mi 9 se daha iyi
Neden dersen
Mi 9 lite ana kamera da 6 elementli lens var diğer 2 kamerasında ise bunlar yok ki geniş açısı 8 megapiksel portre yani bokeh efekti ise 2 megapiksel
Ben kameraya önem veriyorum mi 9 se nin kamerası ise
Ana kamera mi 9 lite ile aynı 48 megapiksel ama 48 megapiksel kullanmadığımız zamanda kamerasının Orjinal pikseli 12 megapiksel dir.
Geniş açı kamerası 13 megapiksel ki 5 elementli lens var bu mi 9 lite da ise 8 megapiksel 5 elementli lens yok
Derinlik algılama kamerası ise 8 megapiksel ve 5 elementli lens var. Mi 9 lite da ise 2 megapiksel ve 5 elementli lens yok.
Boyut olarak mi 9 se ele daha iyi sığıyor çepte kötü görüntü yapmıyor ve Kibar son derece. Mi 9 lite ise çok büyük tek el kullanımı zor cebe sığıyor ama iğrenç bir görüntü sağlıyor.
Yonga seti olaraktan mi 9 lite snapdragon 710 işlemci kullanıyor mi 9 se ise 712 işlemcisi kullanıyor
Benim tavsiyemi batarya yı çok fazla önemseme mi 9se nin zaten hızlı şarj özelliği var mi9 lite 100 dk da şarj oluyorken mi 9se de 68 dk da şarj oluyor.
Benim tercihim mi 9 se den yana
Yinede kullanacak olan sensin kardeşim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Devasa telefon sevmem cebin de bir çapı var yani

Oldu olacak pc alayım yani diye düşüp hiç incelemedim bile bulabileceğim en ideal boyutlu tel olan Mi8se aldım ki önceden de iPhone 4.4s.5 VS kullandım hatta yine iPhone alsaydım se olanı alacaktım

Ama sizin max3 sevdanız

Ulen ne menem bir şey bu acaba diye şeytan dürtüyor

Bir arkadaşımda var cihaz ama sırf büyük ekranı için kullanıyor twrp rom Root VS yok
Bende yaşlı, kel ve göbekli, teknoloji özürlü, Kara cahil bir adamım, Max3 ü sadece, gözlerimin bozuk olması ve büyük ekranlı olması nedeniyle kullanıyorum.. Sonuç olarak dandik bir Çin malı

umut571

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
xioami mi a1
Konular
30
Bende yaşlı, kel ve göbekli, teknoloji özürlü, Kara cahil bir adamım, Max3 ü sadece, gözlerimin bozuk olması ve büyük ekranlı olması nedeniyle kullanıyorum.. Sonuç olarak dandik bir Çin malı

Çinliler dandik bir telefon üretmezler
Ucuz ve pahalı üretirler
Şöyle düşünün
Önünüzde 5 tane iPhone x var hepsi aynı gibi görünür ama işin içine girince farklılıkları görürsünüz
1 in iPhone x 100 dolar diyelim
2 inci iPhone x ise 200 dolar diyelim
3 üncü iPhone x ise 300 dolar diyelim
4 üncü iPhone x ise 400 dolar diyelim
5 inci iPhone x ise 500 dolar diyelim
Sen çin firmasına 100 dolarlık bir iPhone x yaptıra bilirsin 100 dolarlık malzeme kullanılır yani kalitesi düşük malzeme ucuz olur
Yada 500 dolarlık malzeme kullanılır yani kalitesi yüksektir malzeme ucuz olmaz pahalı olur
Ama 100 dolar ile 500 dolarlık bir telefonu yan yana bıraksan görüntü olaraktan hiç bir şey anlamazsınız ama elinize alınca kullanmaya başlayınca o zaman gerçeği anlarsınız.
Bu yüzden Çinliler kötü mal üretmez ıcız ve pahalı mal üretir. Çin ticareti budur işte. Müşteri ne isterse onu üretir.

Üst Alt