- Adım
- Enes Han
- Cihazım
- P9 Lite 2017
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 10
Sizce mi 9 lite mı mi 9 se mi ? (Batarya benim için önemli). Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.
Batarya öncelik ise tabiki Xiaomi'lerin Efendisi Max3
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bataryasına çok fazla takılma derim hızlı şarj özelliği aradaki farkı kapatıyor.Sizce mi 9 lite mı mi 9 se mi ? (Batarya benim için önemli). Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.
Bende yaşlı, kel ve göbekli, teknoloji özürlü, Kara cahil bir adamım, Max3 ü sadece, gözlerimin bozuk olması ve büyük ekranlı olması nedeniyle kullanıyorum.. Sonuç olarak dandik bir Çin malıDevasa telefon sevmem cebin de bir çapı var yani
Oldu olacak pc alayım yani diye düşüp hiç incelemedim bile bulabileceğim en ideal boyutlu tel olan Mi8se aldım ki önceden de iPhone 4.4s.5 VS kullandım hatta yine iPhone alsaydım se olanı alacaktım
Ama sizin max3 sevdanız
Ulen ne menem bir şey bu acaba diye şeytan dürtüyor
Bir arkadaşımda var cihaz ama sırf büyük ekranı için kullanıyor twrp rom Root VS yok
Çinliler dandik bir telefon üretmezlerBende yaşlı, kel ve göbekli, teknoloji özürlü, Kara cahil bir adamım, Max3 ü sadece, gözlerimin bozuk olması ve büyük ekranlı olması nedeniyle kullanıyorum.. Sonuç olarak dandik bir Çin malı
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk