- Adım
- Rıfkı
- Cihazım
- Mi 9 Lite
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.5.6
- Telefon Modeli
- Mi 9 Lite
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba. 1 ay önce telefonun şarj dolum süresi 6 saate çıktı. Adaptör ve kablo orijinal, elimde olmadığı için farklı kablo ile denemedim fakat adaptörden kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için powerbank ile şarj ettim ve daha da yavaş şarj oldu. Şuan telefon yaklaşık 12 saatte şarj oluyor.
Cihazın kapağı hiç açılmadı. Bataryası muhtemelen bitik durumda ancak benim merak ettiğim kart arızası olup olmadığı çünkü cihaz çok kez anlık şarj kesiyor. Benzer durum yaşayan veya tecrübesi olan arkadaşlar, bu sorun bataryadan mı yoksa şarj modülünden mi kaynaklanıyor? Sizce öncelikle ne yapmalıyım; bataryayı mı değiştirmeliyim yoksa şarj modülünü kontrol ettirmeli miyim?
(Batarya kapasitesi etikette 4030 mAh)
Cihazın kapağı hiç açılmadı. Bataryası muhtemelen bitik durumda ancak benim merak ettiğim kart arızası olup olmadığı çünkü cihaz çok kez anlık şarj kesiyor. Benzer durum yaşayan veya tecrübesi olan arkadaşlar, bu sorun bataryadan mı yoksa şarj modülünden mi kaynaklanıyor? Sizce öncelikle ne yapmalıyım; bataryayı mı değiştirmeliyim yoksa şarj modülünü kontrol ettirmeli miyim?
(Batarya kapasitesi etikette 4030 mAh)