Soru Mi 9 lite hakkinda bir kac soru

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Merhaba şuan mi 8 se kullaniyorum ama degisiklik olsun diye mi 9 liteye geçicem

• 2 hat kayit olunca band 20 gidiyor mu?
• Ayarlardan fabrika ayarlarina dondugumuzde imei gidiyor mu veya telefon yazilimi çöküyor mu? mi 8 se de yazilim çöküyor
• Netflixi full hd izleyebiliyor muyuz?

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
Merhaba şuan mi 8 se kullaniyorum ama degisiklik olsun diye mi 9 liteye geçicem

• 2 hat kayit olunca band 20 gidiyor mu?
• Ayarlardan fabrika ayarlarina dondugumuzde imei gidiyor mu veya telefon yazilimi çöküyor mu? mi 8 se de yazilim çöküyor
• Netflixi full hd izleyebiliyor muyuz?
Merhaba;

1.Evet 2 hat kaydedince band 20 yi bırakın diğer 3 bantta gidiyormuş bundan dolayı çekim gücü zayıflıyormuş cihazın(ben yaptırmadım yaptıranların bir çoğu söylüyor)
2.Evet gidiyormuş(ben twrp kullanıyorum yıllardır cihazlarımda hep twrpden sıfırlarım) onun içinde bootloader kilidi açıp twrp yüklemek zaten imei atılması için kilidin açılması gerekiyor.
3.Global stabil kullanırsan widevine l1 olduğu için hd izlersiniz ama eu rom tarzı custom yüklerseniz ki sonuna kadar tavsiye ederim orijinal sms ve çevirici uyuglamarı için widevine l3 e düşüyor izleyemiyorsunuz ama magisk ile eklenti ekleyince yapılabiliyormuş ben denemedim.

Oyla:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba;

1.Evet 2 hat kaydedince band 20 yi bırakın diğer 3 bantta gidiyormuş bundan dolayı çekim gücü zayıflıyormuş cihazın(ben yaptırmadım yaptıranların bir çoğu söylüyor)
2.Evet gidiyormuş(ben twrp kullanıyorum yıllardır cihazlarımda hep twrpden sıfırlarım) onun içinde bootloader kilidi açıp twrp yüklemek zaten imei atılması için kilidin açılması gerekiyor.
3.Global stabil kullanırsan widevine l1 olduğu için hd izlersiniz ama eu rom tarzı custom yüklerseniz ki sonuna kadar tavsiye ederim orijinal sms ve çevirici uyuglamarı için widevine l3 e düşüyor izleyemiyorsunuz ama magisk ile eklenti ekleyince yapılabiliyormuş ben denemedim.
Cok tesekkur ederim 3 band olayi sıkıntıymış

Oyla:

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
Cok tesekkur ederim 3 band olayi sıkıntıymış
rica ederim bu arada sim2 ye atıldığından hafiza kartini kullanamiyorsunuz tavsiyem 128gb versiyonunu alin. Ben oyle yaptım depolama sıkıntısı cekmeyeyim diye

Oyla:
Üst Alt