Yardım Mi 9 lite güvenlik taraması onar seçeneği imei silermi

Tazcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Huawei P9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11
Telefon Modeli
Mi 9 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimdeki gibi güvenlik taramasında onar seçeneği tıklayınca MIUI 11 tekrar yükleme yapıyor. O zaman telefon İlk haline gelir mi. Band 20 sorunu var gibi
Bu onar işlemini yapınca imei repair yapıldı, imei silinir mi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimdeki gibi güvenlik taramasında onar seçeneği tıklayınca MIUI 11 tekrar yükleme yapıyor. O zaman telefon İlk haline gelir mi. Band 20 sorunu var gibi
Bu onar işlemini yapınca imei repair yapıldı, imei silinir mi
Temizleyici ve uygulamalar bölümü eğer dikkat etmezseniz tüm dosyalarınızı ve uygulamalarınızı silebilir. Amacı da gereksiz şeyleri silmek zaten ama buradaki sorun neyin gereksiz olduğuna kendisinin değil sizin karar vermeniz gerekmesi. Ben neyin ne olduğunu bilmeden bunların kullanılmasını hiç tavsiye etmiyorum.
Root ise ne işe yaradığını biliniyorsa burada risk yazmasının bir anlamı olmadığının da bilinmesi gerekir. Hem cihazı root yapıp hem de bunu kaldırmaya çalışmak bayağı bir saçmalık olur. Magisk yüklenerek yapıldıysa bunu uninstall etmek yeterli olacaktır ama güvenlik uygulaması romu yeniden yüklemek isteyebilir. Bu durumda normal şartlar altında uygulama ve dosyalarınıza zarar gelmez. Kaldığınız yerden devam edersiniz. Ama elbette her rom yüklemede bir risk vardır ve mutlaka yedek almanızı tavsiye ederim.
IMEI ile ilgili herhangi bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. İsterseniz TWRP içerisinden EFS yedeğinizi alıp kendisnizi sağlama alabilirsiniz.

Oyla:

Tazcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Huawei P9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün Onar seçeneği yaptım MIUI 11 i tekrar indirdi ve kurdu (2.3 GB) fakat imei silinmedi. Ama 4.5 sorunu sanki var. Önce ki mi 8 se de 4,5 g daha iyi çekiyordu. Ayrıca imei repair yaptırmadan önce de daha iyi gibi bilemiyorum. Acaba bu model de 4.5 g zaten iyi çekmiyor muydu bilemiyorum. Çünkü imei repair yaptırmadan 2 hafta kullandım

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bugün Onar seçeneği yaptım MIUI 11 i tekrar indirdi ve kurdu (2.3 GB) fakat imei silinmedi. Ama 4.5 sorunu sanki var. Önce ki mi 8 se de 4,5 g daha iyi çekiyordu. Ayrıca imei repair yaptırmadan önce de daha iyi gibi bilemiyorum. Acaba bu model de 4.5 g zaten iyi çekmiyor muydu bilemiyorum. Çünkü imei repair yaptırmadan 2 hafta kullandım
Hangi cihaz olduğunu hatırlamıyorum, bazı cihazlarda modem partisyonunu değiştirmek gerekiyordu. Konulara biraz bakının isterseniz.

Oyla:
Üst Alt