- Adım
- Mim Fatih Fa
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Evolution X 5.16
- Telefon Modeli
- Mi 9 Lite
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba, dünden beri çözemedim. Mi 9 Lite cihazıma Pixel experience, Pixel experience plus ve Evolution X romlarını yükledim sırayla ve hepsinde ekran görüntüsünde görünen ve durum çubuğunun altına denk gelen yeşil/gri renkte bir alan mevcut ve aşağıya doğru hafifçe pikselleşiyor. Eu, Masik, Miroom romlarda ve global romda böyle bir görüntü sorunu yaşamamıştım. Ayrıca bu durum sadece ana ekranda ve siyah arka planda kendini belli ediyor, kilit ekranı, başka siyah uygulamalarda (örn; koyu mod, Instagram vb.) böyle bir sorun yok, sadece ana ekranda.
Denediğim yöntemler;
Temiz kurulum
Rom değişimi
Tüm wipelar
Ekran görüntüsüne kısık parlaklıkta ve hafif loş ortamda bakarsanız anlattığım sorunu daha iyi görebilirsiniz.
Denediğim yöntemler;
Temiz kurulum
Rom değişimi
Tüm wipelar
Ekran görüntüsüne kısık parlaklıkta ve hafif loş ortamda bakarsanız anlattığım sorunu daha iyi görebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme: Belirttiğim yeşil/gri alan renkli arka planlarda da kendini belli ediyor dikkatli bakıldığında.Merhaba, dünden beri çözemedim. Mi 9 Lite cihazıma Pixel experience, Pixel experience plus ve Evolution X romlarını yükledim sırayla ve hepsinde ekran görüntüsünde görünen ve durum çubuğunun altına denk gelen yeşil/gri renkte bir alan mevcut ve aşağıya doğru hafifçe pikselleşiyor. Eu, Masik, Miroom romlarda ve global romda böyle bir görüntü sorunu yaşamamıştım. Ayrıca bu durum sadece ana ekranda ve siyah arka planda kendini belli ediyor, kilit ekranı, başka siyah uygulamalarda (örn; koyu mod, Instagram vb.) böyle bir sorun yok, sadece ana ekranda.
Denediğim yöntemler;
Temiz kurulum
Rom değişimi
Tüm wipelar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.