Çözüldü Mi 9 güncelleme sonrası açılmıyor

Hasjaj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8SE
Meslek
Öğretmen
Konular
10
Arkadaşlar, imei kayıtlı mi9 aldım. Miui 12 20.0.3 vardı 20.0.4 güncellemesi Yaptıktan sonra twrp’ye geçti. Açmaya çalıştığımda miui yazısında kalıyor ve kapanıp tekrar twrp aciliyor. Düzelmesi için ne yapmam gerek? Yardım edin!

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Format data denediniz mi?

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
kurduğunuz romun aynısını bir de twrpden kurun

Hasjaj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8SE
Meslek
Öğretmen
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Evet denedim. Twrp ekranına atıyor sürekli.

Rom kurulumundan sonra açılmamasının çok bir nedeni gelmiyor aklıma. Esasen apk kurmak kadar basit bir işlem. Bu yüzden kurulumda bir hata yaptığınızı düşünmüyorum.

Ancak farklı noktaları araştırmak lazım. İlgili rom sürümü kullandığınız twrp sürümüne uyumsuz olabilir belki de, şuan aklıma başka bir neden gelmiyor. İlgili sürüme dair bir forum konusun bulursam bakıp inceleyim bir belki istisna bir durum olabilir.

Birde farklı sürüm deneme şansınız var mı? Bildiğim kadarıyla daha yeni sürümlerde mevcut.

Hasjaj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8SE
Meslek
Öğretmen
Konular
10
Rom kurulumundan sonra açılmamasının çok bir nedeni gelmiyor aklıma. Esasen apk kurmak kadar basit bir işlem. Bu yüzden kurulumda bir hata yaptığınızı düşünmüyorum.

Ancak farklı noktaları araştırmak lazım. İlgili rom sürümü kullandığınız twrp sürümüne uyumsuz olabilir belki de, şuan aklıma başka bir neden gelmiyor. İlgili sürüme dair bir forum konusun bulursam bakıp inceleyim bir belki istisna bir durum olabilir.

Birde farklı sürüm deneme şansınız var mı? Bildiğim kadarıyla daha yeni sürümlerde mevcut.
Bulursanız lütfen bilgilendirin teşekkür ederim.

Şu an Twrp 3.3.1-0 sürümü kurulu telefonda. Henüz advanced wipe yapıp temiz rom kurulumunu deneyemedim. Sadece format data yaptım yine de çözüm olmadı. Temiz rom kurulumu yapsam açılır mı acaba yine eski sürüm 12.0.3 sürümüne?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Wipe işlemlerinden sonra cihazda hiç bir rom kalmayacağı için açılmayacaktır. Eğer eski sürümü tekrar kurma şansınız olursa açılması gerekir.

Mümkünse bir bilgisayar yada otg+bellek ayarlarsanız sorunu daha kısa sürede çözebilirsiniz.

Hasjaj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8SE
Meslek
Öğretmen
Konular
10
Wipe işlemlerinden sonra cihazda hiç bir rom kalmayacağı için açılmayacaktır. Eğer eski sürümü tekrar kurma şansınız olursa açılması gerekir.

Mümkünse bir bilgisayar yada otg+bellek ayarlarsanız sorunu daha kısa sürede çözebilirsiniz.
Wipe yapıp eski sürüm olan 12.0.3 ü yüklemeyi deneyeceğim. Ayarlardan üzerinden güncelleme yapmadan önce bu sürüm kuruluydu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bilginiz varsa eğer, yeni temiz kurulum yaptıktan sonra twrp'nin kalıcı olması için illa magisk yüklemek gerekiyor mu mi9'da bilginiz var mı?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Wipe yapıp eski sürüm olan 12.0.3 ü yüklemeyi deneyeceğim. Ayarlardan üzerinden güncelleme yapmadan önce bu sürüm kuruluydu.

Bir de öyle demeyin bakalım. Burada aklıma bir şey takıldı açıklıl getirmek isterim.

İlk mesajınızda 20.0.4 sürümü demişsiniz. Bu akla direk Xiaomi.eu Custom rom sürümlerinden birini getiriyor.

Son mesajda ise 12.0.3 demişsiniz. Bu da akla direk resmi sürümü akla getiriyor.

Cihazınızda resmi sürüm rom mu kurulu yoksa Xiaomi.eu romlarından birimi kuruluydu?

Üst Alt