- Adım
- Anıl
- Cihazım
- Redmi note 3
- Konular
- 3
Cihazımı Rootlu şekilde EEA Global 11.0.7.0 rom ile kullanırken EU Rom'a geçmek istedim. Bunun için de Eu resmi sitesinden cihazıma uygun olan 20.1.16 Eu Rom'u indirip, twrp üzerinden tamamen cihazı sıfırladıktan sonra ( depolama dahil ) rom kurulumunu yapıp Magisk Flaşlayıp reboot sistem yaptım. Cihaz 1 kez yeniden başlayıp FastBoot modda kaldı. Tekrar twrp'ye dönüp aynı rom ile birlikte Eu Stabil olmak üzere 4 farklı Eu rom denedim sonuç hepsinde aynı oldu. Tekrar başa dönüp EEA 11.0.7.0 Global Rom'u flaşladım cihaz normal olarak açıldı. Eu Rom'a geçişte bir hata yapıyorum ama ne olduğunu anlayamadım. Rom Root vb işlerde tecrübem var ve farklı Twrp sürümleri ile de yapamadım. Kaçırdığım nokta konusunda yardım istiyorum.
İkinci konu ise; daha önce dikkatimi çekmedi ya da böyle değildi bilmiyorum, Pc 64 GB olan cihazımı 50.4 GB olarak görüyor bu normal mi ? Daha önce OnePlus 6T 128 GB kullanırken de bir miktar düşük görüyordum ancak böyle 14 GB'lık devasa bir fark yoktu. Bütün Mi 9 Cihazlar pc tarafından bu şekilde mi görünüyor ?
İkinci konu ise; daha önce dikkatimi çekmedi ya da böyle değildi bilmiyorum, Pc 64 GB olan cihazımı 50.4 GB olarak görüyor bu normal mi ? Daha önce OnePlus 6T 128 GB kullanırken de bir miktar düşük görüyordum ancak böyle 14 GB'lık devasa bir fark yoktu. Bütün Mi 9 Cihazlar pc tarafından bu şekilde mi görünüyor ?