- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9
- Konular
- 15
Merhabalar sevgili forum ailesi uzun zamandır yoktum. Telefonla pek uğraşamıyordum. Dün telefonumun kapanma tuşu bir anda çalışmamaya başladı telefonu kilit ekranına koyamadım sonra kapatıp açayım düzelir muhtemelen dedim. Maalesef twrp ekranına atmaya başladı bende yedeklerimi o ekran üzerinden aldım ve format data yes yazıp yeniden rom kurmaya başladım. YouTube yardımı ve forum yardımı ile rom kuruldu. Reboot system dedikten sonra yine twrp ekranına atmaya başladı sonra kendi kendine twrp silindi ve fastboot ekranına düştü bu sefer ne yapıp ne ettiysem twrp'yi yeniden yükleyemedim. Bu sefer mi flash tool ile global 10.2.14 tgz isimli romu kurmaya çalıştım her şey bitti orada da error dedi en sonda ve telefon şu anda sadece Main Menu ekranında herhangi bir şey yapamıyorum. Sadece Reboot Wipe Data ve Connect with MIAssistant kısmı var telefon unlock halde. Sizlerden ricam Mı-Recovery 3.0'dan nasıl çıkabilirim inanın ki dünden beri kafayı yedim. Mahvoldum bir türlü düzeltemiyorum. Artık fastboot ekranına da giremiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olabilirseniz öğrenci bir kardeşinizi çok mutlu edersiniz sağolun varolun.