Soru Mİ 9 CİHAZIMA MİUİ 11 YÜKLEMEK İÇİN TELEFONUMA İNDİRDİM ANCAK TWRP YE GİREMİYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raban7

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
Xiaomi Mİ9
Konular
1
YURTDIŞINDAN ALDIĞIM TELEFONUMU MALUM İŞİ YAPAN BİRYERE YAPTIRDIM İLK BAŞTA TWRP YE GİRİP SÜRÜM ATAMIYORDUM. MİUİ 11 ÇIKTIKTAN SONRA ONUDA ATAYIM DEDİM AMA SES KISMA VE POWER TUŞUNA BASILI TUTTUĞUMDA FASTBOOT YAZISINDA KALIYOR. BU İŞLEMİ YAPMADAN ÖNCE YANLIŞLIKLA SES AÇMA TUŞUYLA POWER TUŞUNA BASTIM VE REBOOT SEÇENEĞİNE BASTIM. BUNUN BİR ZARARI OLMUŞMUDUR. LÜTFEN YARDIM EDİN.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
YURTDIŞINDAN ALDIĞIM TELEFONUMU MALUM İŞİ YAPAN BİRYERE YAPTIRDIM İLK BAŞTA TWRP YE GİRİP SÜRÜM ATAMIYORDUM. MİUİ 11 ÇIKTIKTAN SONRA ONUDA ATAYIM DEDİM AMA SES KISMA VE POWER TUŞUNA BASILI TUTTUĞUMDA FASTBOOT YAZISINDA KALIYOR. BU İŞLEMİ YAPMADAN ÖNCE YANLIŞLIKLA SES AÇMA TUŞUYLA POWER TUŞUNA BASTIM VE REBOOT SEÇENEĞİNE BASTIM. BUNUN BİR ZARARI OLMUŞMUDUR. LÜTFEN YARDIM EDİN.

Cihazda twrp nin yüklü olduğuna emin misiniz hocam . Fastboot yazısı dediğiniz fastboot mod . Siz recovery moda geçeyim derken fastboot modu açmışsınız ve o diğer reboot menüsü ise stock recovery kısmı . Sizin cihazında twrp yüklü değil hocam anlaşılan . Cihazın bootloader kilidi açık mı ? Cihaz açılırken unlocked yazıyor mu en alt kısmında ?

raban7

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
Xiaomi Mİ9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda twrp nin yüklü olduğuna emin misiniz hocam . Fastboot yazısı dediğiniz fastboot mod . Siz recovery moda geçeyim derken fastboot modu açmışsınız ve o diğer reboot menüsü ise stock recovery kısmı . Sizin cihazında twrp yüklü değil hocam anlaşılan . Cihazın bootloader kilidi açık mı ? Cihaz açılırken unlocked yazıyor mu en alt kısmında ?
AÇIK EMİNİM BEN TELEFONA O MENÜDEN KENDİM SÜRÜM ATTIM. UNLOCED YAZIYOR EVET. FASTBOOT MOD YAZIYOR ÜSTÜNDEDE RESİM VAR FASBOOTUN.

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Forum Kurallarımız gereği;
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz. Lütfen düzenleyin, aksi takdirde konu yeni yorumlara kapatılacaktır.​

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam cihazda root yetkisi varmı ? Eğer root yok ise twrp silinmiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AÇIK EMİNİM BEN TELEFONA O MENÜDEN KENDİM SÜRÜM ATTIM. UNLOCED YAZIYOR EVET. FASTBOOT MOD YAZIYOR ÜSTÜNDEDE RESİM VAR FASBOOTUN.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Twrp ve ardından Magisk yükleyin hocam.

raban7

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
Xiaomi Mİ9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazda root yetkisi varmı ? Eğer root yok ise twrp silinmiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden silinsin ki ? en başta bana sormuştu adam oyunlarda falan işe yarıyor istiyor musun root demişti bende gerek yok demiştim. Önceden Fastboot yazısı ve üstünde resimden sonra twrp ye geçiyordu ordan dowloand diyip yüklediğim sürümü yüklüyordum şimdi kalıyor fastboot yazısı.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Göz atabilirsiniz hocam.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
neden silinsin ki ? en başta bana sormuştu adam oyunlarda falan işe yarıyor istiyor musun root demişti bende gerek yok demiştim. Önceden Fastboot yazısı ve üstünde resimden sonra twrp ye geçiyordu ordan dowloand diyip yüklediğim sürümü yüklüyordum şimdi kalıyor fastboot yazısı.

Hocam root yetkisi olmadığı için siliniyor. Silinmemesi için twrp yüklendikten sonra cihazı yeniden başlatmadan hemen magisk yüklemeniz lazım . Ben size konu linklerini vereyim sırası ile önce twrp yükleyin sonra twrp ile magisk yükleyin işlem tamamdır .

Bu TWRP konusu

Buda magisk hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt