- Adım
- Oğuz
- Cihazım
- Mi 9
- Meslek
- Sağlık memuru
- Konular
- 5
Ekrana bildirim çubuğu gelip gidiyor hızlıca
cantara
Hocam bi fikrim var sizin içinde sorun olmazsa forumda aktif üye sayısı ve ziyaretçi olarak oldukça kalabalığız sizlerinde aracılığıyla forumda ve facebook gruplarıyla iletişime geçerek toplu olarak xiaomiyi yazılıma ve güncellemelere önem vermesi için geri bildirim yağmuruna tutsak diyorum hem kendim hemde çevremdeki xiaomi kullanıcıları artık yazılımsal sorunlardan gelen güncellemelerden bezdiler çok şikayetçi herkes sizde farketmişsinizdir hocam çöken cihazlar yavaşlayan dengesiz çalışan cihazlar gelen güncellemeler hep sorunlu amiral gemisi cihazların bile haline bakın böyle birşey yapabilirsek çok sevinirim hocam olmazsada canınız sağolsun iyi geceler.
Hocam geliştirici seçeneklerine nasıl girebilirim acabaAndroid 10 kullanan cihazlarda geliştirici seçenekleri içinden "disable HW overlays" seçeneği aktif edildiğinde bu sorunun geçtiği belirtilmiş hocam.
Ayarlar + cihazim + tüm özellikler den miui sürümüne 7 kez tıklayın geliştirici seçenekleri açılır.Hocam geliştirici seçeneklerine nasıl girebilirim acaba