Yardım Mi 9 batarya bıktım artık

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Arkadaşlar merhaba artık bu telefon illallah ettirdi beni günde en az 2 kere şarja takıyorum daha 6 aylık cihaz değiştirmeyi düşünüyorum onerebileceginiz kamera ve bataryası iyi telefon varmıdır maks bütçe 4k 2.el almayı planlıyorum

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Arkadaşlar merhaba artık bu telefon illallah ettirdi beni günde en az 2 kere şarja takıyorum daha 6 aylık cihaz değiştirmeyi düşünüyorum onerebileceginiz kamera ve bataryası iyi telefon varmıdır maks bütçe 4k 2.el almayı planlıyorum
Hocam öncelikle merhabalar bende kullanıyorum aynı telefonu şahsen bende bir ara ilallah ettim fakat miui 10 da devam ettiğim için ve malum işlemi düzgün yaptirttigim için bu aralar çok sorun yaşamıyorum genelde günde 1 defa şarja koyuyorum tabii kullandığım modüller ve greenify olsun 6.30-7.30 saat gibi süreler veriyor bana oyun oynamıyorum dizi videolari ders videoları sosyal medya tarzı takılıyorum ilk başta bende de nefret oluşmuştu fakat bir ara bozulduktan sonra temiz güzel bir format data yaptım o gün bugündür çok şükür gayet stabil ve düzgün çalışıyor birde günde 2 defa şarja takmak çok problem olmasa gerek zaten gayet hızlı şarj ediyor telefonu 55-65 dakikada fulleniyor yine de siz bilirsiniz tabii ki

Oyla:

TRGameAirs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TRGameAirs
Cihazım
mi9
Konular
20
Bende de aynı şekil satıp poco f2 pro almayı planlıyorum yada sıfır batarya taktırıp yazılımla falan düzeltmeye çalışıcam

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Kamera ve batarya süresi denince benim aklıma note 10 serisi geliyor hocam modellerine bir bakın isterseniz

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Oneplus 7, 7t, 7 pro, 7t pro

Hepsi hem stabilite hem de batarya konusunda çok memnun eder. Oneplus 7 var, 7-8 saat en kötü ekran süresi alıyorum.

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Ben mi 9 da 5 7 saat arası ekran süresi alıyorum cihaz elimden düşmediği halde. 11.0.9 güncellemesi cok stabil şu an memnunum akıcılık da çok başaralı 3300 mah bataryadan fazlasını beklememek lazım.hızlı şarjı başarılı bi sorun yaşamıyorum şarj olarak.

Oyla:

delavega66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Oneplus 11
Meslek
Yazılım uzmanı
Konular
9
Allah allah yaa.. böyle yazılanları gördükçe kendimi şanslı hissediyorum.. Hiç bi zaman batarya sıkıntısı yaşamadım.. sabah çekiyorum şarjdan, akşam şarja takarken en az %15 - 20 seviyelerine oluyo şarj. çok aşırı oyun oynamam, müzik dinlemem belki ondan olabilir ama bana yetiyo bataryası şahsen..

Oyla:

mye06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Yakın bi arkadasimda one plus 7t var beraber cod oynuyoruz sarj ortalama olarak ayni bazen %1 onun daha fazla gidebiliyor :))

Oyla:

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
Yaklasik bir yildir Mi9 kullaniyorum cihazi Vietnam`dan almistim root kilidiniz actim resmi tabil rom yukledim sonrasinda OTA uzerinden guncelleme geldikce update ettim bir sorum cikmadi sukur. Ancak Mi9 biraz ara bir urun olarak kaldi bence bit turlu sivrilemedi guzel ozellikleri var ancak Iphone`dan buraya gecince isler degisiyor TWRP ,root vs. cok zaman alan ve karisik isler herkese gore degil . Sonraki tercihim farkli olacaktir ki zira 3 yil boyunca bu telefonu kullanmak zorundayim pasaportuma isli oldugu icin. Kaldi iki yil... sarj konusunda 30W hizli sarj oluyor 20W kablosuz sarj aletim var iyi calisiyor bir gun beni idare ediyor ama oyun oynamiyorum belki ondan olabilir. 3300Mha pil sonucta.

• Beğen
Tepkiler: E.D
Oyla:
Üst Alt