E.D Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kamera Cihazım Mi 9 Yaş 38 Konum İstanbul Katılım 8 Kasım 2019 Konular 94 Mesajlar 695 Çözümler 3 Tepkime puanı 310 Puanları 78 18 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar standart piano black mi 9 kullanıyorum arka kapağına explorer deki gibi şeffaf kapak takabilirmiyiz?
Arkadaşlar standart piano black mi 9 kullanıyorum arka kapağına explorer deki gibi şeffaf kapak takabilirmiyiz?
sese61 Security Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Selçuk Cihazım Mi 9 Meslek Güvenlik Konum Trabzon Katılım 5 Şubat 2016 Konular 18 Mesajlar 1.180 Tepkime puanı 1.647 Puanları 138 18 Mayıs 2020 #2 E.D' Alıntı: Arkadaşlar standart piano black mi 9 kullanıyorum arka kapağına explorer deki gibi şeffaf kapak takabilirmiyiz? Genişletmek için tıkla ... Aliexpressden alabilirsin ama asla tavsiye etmem. Çünkü orjinal olmayacak. 2.si de kimin taktiği yani iscilik cok önemli. Oyla: Oyla 0 Downvote
E.D' Alıntı: Arkadaşlar standart piano black mi 9 kullanıyorum arka kapağına explorer deki gibi şeffaf kapak takabilirmiyiz? Genişletmek için tıkla ... Aliexpressden alabilirsin ama asla tavsiye etmem. Çünkü orjinal olmayacak. 2.si de kimin taktiği yani iscilik cok önemli.