Nikita gcam tavsiye ederim hocam Android 11 de kullanıyorum. Configs dosyası da mevcut mi9 için.Varmı arkadaşlar and 11 mi 9 ile uyumlu gcam sürümü?
Android 10 da çalışan tüm sürümler android 11 ile birlikte çalışıyor hocam.Varmı arkadaşlar and 11 mi 9 ile uyumlu gcam sürümü?
Teşekkürler hocam. Dün urnyx in 7 3 018ini kurdum zaten onu kullanıyordum önceden. 8.1 sürümleri tam oturunca ona geçmeyi düşünüyorum hem daha hafif ve arayüzü daha iyi geldi bana.Android 10 da çalışan tüm sürümler android 11 ile birlikte çalışıyor hocam.
Urnyx veya NGCam tavsiye ederim. Fakat Urnyx daha öncelikli tavsiyem.
Gcam - [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5
Merhaba. Birçok cihaz için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır. YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın...forum.miuiturkiye.net
Gcam - [TÜRKÇE] Google Kamera 7.4.104 - NGCAM 2.0 Final
Merhaba. Google Kameranın yeni çıkan sürümlerinden biri olan 7.4 sürümünü sizlerle paylaşmak istedim. Bu sürüm tamamen Türkçedir ve günlük kullanıma uygundur. YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın. •Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin. •Yükle butonuna tıklayarak...forum.miuiturkiye.net