Soru Mi 9 4K 60Fps EİS

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Arkadaşlar ileride bi güncelleme ile 4K 60fps'e EİS gelir mi ? 4K 30Fps'e EİS iyi çalışıyor fakat arada takılmalar görüntü kayması gibi şeyler oluyor gece zaten hepten kötü, bazı yerlerde 4K 60Fps'e EİS getirilmez gibi şeyler gördüm fakat mi a2 olsun zenfone 6 olsun bu gibi modellerde var tek istediğim 4k 60fps'e eis gelmesi ve MIUI 11'i stable yapılması

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar bu konu unutulmuş yeni bi model'de daha duydum

samsung galaxy a50 cihazın'a 1080p 60fps'e eis gelmiş ve yine mükemmel çalışıyor

xiaomi amiral gemisi cihazına bi getiremedi illa 4k'ya gelsin istemiyorum 1080p'ye de gelse yeter

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Şuanki Xiaomi yazılım teknolojisi ile zor gelir biraz. Daha EIS 30fps de bile zor çalışıyor, kaldı ki 60fps de çalışsın.

Sizinde belirttiğiniz gibi EIS kullanırken sık sık atlamalar, kaymalar ve bozulmalar yaşanıyor. Henüz bu sorunlar 30fps de çözlümemişken 60fps e EIS gelse de o EIS den bir hayır gelmez.

Bir diğer konu, Xiaomi yeni modeller çıkarttıkça eski modelleri biraz unutuyor. Şimdi yeni modellerede OIS koymaya başladılar dolayısı ile EIS'e şimdilik zaruri ihtiyacı kalmadı Xiaominin.

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanki Xiaomi yazılım teknolojisi ile zor gelir biraz. Daha EIS 30fps de bile zor çalışıyor, kaldı ki 60fps de çalışsın.

Sizinde belirttiğiniz gibi EIS kullanırken sık sık atlamalar, kaymalar ve bozulmalar yaşanıyor. Henüz bu sorunlar 30fps de çözlümemişken 60fps e EIS gelse de o EIS den bir hayır gelmez.

Bir diğer konu, Xiaomi yeni modeller çıkarttıkça eski modelleri biraz unutuyor. Şimdi yeni modellerede OIS koymaya başladılar dolayısı ile EIS'e şimdilik zaruri ihtiyacı kalmadı Xiaominin.

benim anlamadığım sen gel mi 5 serisinden beri ois koy mi 9'u atla mi 10'a tekrardan getir neden böyle bir şey yaptılar

rog phone 2'de 4k 60fps eis var yine mükemmel çalışıyor

Oyla:
Üst Alt