- Adım
- Ahmed zahid
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 2
Merhaba arkadaşlar hali hazır da mi6 kullanıcısıyım bunu satıp yurt dışından telefon getirip imei atan birisinden 1600 tl ye mi8 se alacağım. ilk defa imei atılan telefon alacağım ilk endişem bu sorun yaşamazsın dedi satıcı, ama sorun yaşarsın diyecek hali yok pek güvenemedim öncelikle bu konu hakkın da fikrinizi almak istiyorum ( eski telefonlarımın imeilerini vereceğim o atıcak)
ikinci olarak beta 8.7.5 rom ile geldiğini söyledi ama stabil 10.2.1 romuna güncelleyebileceğini söyledi sizce bu rom iyimi ?
üçüncü sorum da mi8 se modelinin video çözünürlük / fps değerleri nedir? Her kaynaktan farklı bir şey okudum o yüzden sorma ihtiyacı duydum ve video çözünürlük/fps değerleri romdan roma değişiklik gösterirmi ? 4k çekim yapma durumu nedir ?
şimdiden teşekkürler
ikinci olarak beta 8.7.5 rom ile geldiğini söyledi ama stabil 10.2.1 romuna güncelleyebileceğini söyledi sizce bu rom iyimi ?
üçüncü sorum da mi8 se modelinin video çözünürlük / fps değerleri nedir? Her kaynaktan farklı bir şey okudum o yüzden sorma ihtiyacı duydum ve video çözünürlük/fps değerleri romdan roma değişiklik gösterirmi ? 4k çekim yapma durumu nedir ?
şimdiden teşekkürler