Yardım Mi 8se twrp siz root atmak

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.1
Telefon Modeli
Mi 8se
Bootloader Kilidi
Açık
Twrp kur filan hiç demeyin cihazda ne olduğunu çözemedim bı twrp tutmuyor bootloop a düşüyor bildiğiniz bir yöntem varsa söyleyiniz
Cihazin yaziliminda çoook büyük sorunlar var galiba fastboot tan bile rom atılmıyor suankini atana kadar öldüm resmen yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum
(Root atmanın sebebi Google play olmaması)

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehber - Mi 8 SE Fastboot Ekrarında Kalanlar İçeri Rehber güncel ise bu rehberdeki gibi eu roma dönebilirsiniz.. Halledemezseniz Ücretli Onarımlar linktende destek alabilirsiniz.
Hocam fastboot ta kalmadım önceden hardbrick olmuştu cihaz siz halletmistiniz sonra yazılım atmak istedim eu rom yüklüydü MIUI 10 fabrika yazılımı yüklenmiyordu hallettim şuan aktif cihaz ama Google play yok çin rom olduğu için cihaz twrp tutmuyor direk fastboot a atıyor eu pixel hiçbir rom yüklenmiyor yeniden başlatınca twrp kayboluyor root olmasına rağmen zaten twrp kuruncada bootloopa düşüyor oda ayri konu

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazın fastboot'da kalmadığını ben ilk mesajdan anlıyorum zaten onda sıkıntı yok. Rehberin ismine takılmayın.. Eu rom kurup, google servisleriyle ve Türkçe kullanmak istiyorsanız rehberdeki işlemleri uygulamalısınız. İyi forumlar...

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Cihazın fastboot'da kalmadığını ben ilk mesajdan anlıyorum zaten onda sıkıntı yok. Rehberin ismine takılmayın.. Eu rom kurup, google servisleriyle ve Türkçe kullanmak istiyorsanız rehberdeki işlemleri uygulamalısınız. İyi forumlar...
İşte ben bunu yaptım olmadı çok araştırdım olmazsa sizden destek alacağım hocam sorun bendemi anlamadım ama başka cihazlarda sıkıntı yok bu cihaza dediğim gibi fastboottan bile yüklenmiyor rom

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Root için Magisk aracılığıyla boot.img patchleyip fastboot'a alarak bu patchlenmiş boot.img yazabilirsiniz ama diğer yazdıklarınızı da okuyunca açıkçası pek tavsiye etmem hocam. Her hangi bir terslikte yeniden H.kadioglu hocama başvurmanız gerekebilir...

Riski almak isterseniz aşağıdaki konuda anlatıldığı şekilde (rom dosyasını değiştirerek) yapabilirsiniz.

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Root için Magisk aracılığıyla boot.img patchleyip fastboot'a alarak bu patchlenmiş boot.img yazabilirsiniz ama diğer yazdıklarınızı da okuyunca açıkçası pek tavsiye etmem hocam. Her hangi bir terslikte yeniden H.kadioglu hocama başvurmanız gerekebilir...

Riski almak isterseniz aşağıdaki konuda anlatıldığı şekilde (rom dosyasını değiştirerek) yapabilirsiniz.

Valla risk almayacağım hocam galiba zaten ekran gidici telefon bitene kadar kullansın yenisini alırız artık ekran pırpır ediyor filan yarisi bazen kararıyor ekranın artık ugrasilmaz vazgeçtim aslında Google play e de ihtiyaç yok ama yapı kredi uygulaması açılmıyor tek

Oyla:

kemalcik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
MI 8 SE
Konular
9
Valla risk almayacağım hocam galiba zaten ekran gidici telefon bitene kadar kullansın yenisini alırız artık ekran pırpır ediyor filan yarisi bazen kararıyor ekranın artık ugrasilmaz vazgeçtim aslında Google play e de ihtiyaç yok ama yapı kredi uygulaması açılmıyor tek
Google Installer ile google play kurabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt