Yardım mi 8se rom önerisi verebilir misiniz

muhammet063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bir
Cihazım
redmi note 4
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1
Telefon Modeli
mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar arkadaşlar benim mi8se cihazım var mi 12.1 eu 20.9.4 sürümü yükledim ve cihaz bazen kasamaya başladı cihaz çok güzel daha önceden mi 11 kullanırken çok iyiydi bu cihaza hangi romu kurmamı tavsiye edersiniz cihazın daha iyi çalışması için

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
İsterseniz miui 11 yükleyin, yine hızlı çalışır. Miui 12 olsun derseniz miui tr romu akıcı güzel.

Oyla:

muhammet063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bir
Cihazım
redmi note 4
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsterseniz miui 11 yükleyin, yine hızlı çalışır. Miui 12 olsun derseniz miui tr romu akıcı güzel

hocam mi 11 hangi sürümü link atabilir misinizi şuan batarya ekran süresi 3 saat gidiyor millet 9 saat falan alıyor ve mi 12 de bazen takılmalar oldugunu görebiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi Room 9.10.10 u bir dene. O telefon için en güzel sürüm.

batarya süresi nasıl gidiyor bu romda bilginiz var mı acaba iyi gidiyorsa rom linki atabilir misiniz

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
hocam mi 11 hangi sürümü link atabilir misinizi şuan batarya ekran süresi 3 saat gidiyor millet 9 saat falan alıyor ve mi 12 de bazen takılmalar oldugunu görebiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

batarya süresi nasıl gidiyor bu romda bilginiz var mı acaba iyi gidiyorsa rom linki atabilir misiniz
Benim de en iyi performans aldığım rom Mi Room 9.10.10'du. Fakat bu telefonda 9 saat ekran süresi olmaz çünkü batarya 3000 mah. Normal kullanımda bu bataryayla 5 saate ekran süresi iyidir.

Oyla:

muhammet063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bir
Cihazım
redmi note 4
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de en iyi performans aldığım rom Mi Room 9.10.10'du. Fakat bu telefonda 9 saat ekran süresi olmaz çünkü batarya 3000 mah. Normal kullanımda bu bataryayla 5 saate ekran süresi iyidir.
Hocam bende twrp 3.3.0 var dediğiniz romu nerden bulup twrp den yukleyebilirim biraz acemiyim bu konularda kusura bakmayın tskler

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Hocam bende twrp 3.3.0 var dediğiniz romu nerden bulup twrp den yukleyebilirim biraz acemiyim bu konularda kusura bakmayın tskler
Aşağıdaki mi 8 se başlığına girin hocam, telefonla ilgili tüm rehber rom falan bulacaksınız.

Önce araştırın, emin olun sonra yapın çünkü mi8se antirollback olan bir cihaz. Cihaz brick olmasın diye sürüm düşürürken dikkat edilecek şeyleri de okuyun.

Oyla:
Üst Alt