Yardım Mi 8SE nereden almalıyım?

QuantumQampoze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
Soru başlıkta görüldüğü gibi. Mi 8SE modeli hem donanımı hemde tasarımı ile çok hoşuma gitti. Köşeli yapısı, 5.88 inç ekranı, işlemcisi falan derken ciddi anlamda bu telefonu almayı düşünüyorum.
Sorularıma gelecek olursak;
- Öncelikle telefonu nereden almalıyım? İthalatçı garanti ile garantisiz cihaz arasında 1000 liradan fazla fark var. Sahibinden de satan satıcılar var ama buradan alışveriş yapan oldu mu? Ve bir sorun yaşadı mı?
- Telefondan genel olarak memnun musunuz? Yani kronik diyebileceğimiz bir sıkıntısı var mı?
- Bu kayıtlı IMEI numaraları farklı cihazlara mı ait yoksa ithalat yoluyla kaydedilen IMEI olarak mı görünüyor?
Şimdilik sorularım bu şekilde Mi 8SE kullanıcıları bilgilendirme yaparsa çok memnun olurum. İyi forumlar.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Öncelikle Hangi ildesiniz birde , yurt dışından alıp cebinizde getirmiş gibi düşünün bu telefonları , 8 ay kayıt için süre olmakla beraber pasaport varsa 618 di en son ücretini ödeyip kayıtta yaptra bilirsiniz , garantisi olmaz sadece

Oyla:

QuantumQampoze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle Hangi ildesiniz birde , yurt dışından alıp cebinizde getirmiş gibi düşünün bu telefonları , 8 ay kayıt için süre olmakla beraber pasaport varsa 618 di en son ücretini ödeyip kayıtta yaptra bilirsiniz , garantisi olmaz sadece
İstanbul'da yaşıyorum. Kayıtsızdan ziyade kayıtlı cihaz almak düşüncesindeyim. Bu sahibindeki telefon satıcıları ilgimi çekti. Hem fiyatı uygun, hem de kayıtlı cihazlar. Oralardan alışveriş yapmış biri varsa fikir verebilir.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hiç biri kayıtlı değil kaçak imei atıyorlar = ) pasaport kaydı yapmaz hiç biri ayrıca pasaport kayıtlı demedikçe onun da fiyatı düşük olmaz 618 lira ücreti var çünkü

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yazılımdan hiç bahsetmediğiniz için ufak bir uyarı eklemek istiyorum...

Mi8 SE modeli donanım olarak gerçekten fiyatına göre son derece güzel bir cihaz ancak Xiaomi'nin global olarak ürettiği cihazlardan biri değil. Yani sadece Çin içerisinde kullanılması için üretilmiş. Dolayısıyla global romu bulunmuyor yani orijinal yazılımda Türkçe dil ve Google uygulamaları yok. Cihazınızı aldıktan sonra Türkçe kullanabilmek için custom rom yüklemeniz gerekli olacaktır.

Oyla:

QuantumQampoze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mi8 SE modeli donanım olarak gerçekten fiyatına göre son derece güzel bir cihaz ancak Xiaomi'nin global olarak ürettiği cihazlardan biri değil. Yani sadece Çin içerisinde kullanılması için üretilmiş. Dolayısıyla global romu bulunmuyor yani orijinal yazılımda Türkçe dil ve Google uygulamaları yok. Cihazınızı aldıktan sonra Türkçe kullanabilmek için custom rom yüklemeniz gerekli olacaktır.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yazılım konusunda bilgim var. Uzun zamandır takip ediyorum forumu. Üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum buradaki kullanıcıların yardımıyla. Aklıma takılan tek şey, garantisiz olacağı için kronik bir sorunu olmasın ve IMEI tarafında sorun yaşamayayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç biri kayıtlı değil kaçak imei atıyorlar = ) pasaport kaydı yapmaz hiç biri ayrıca pasaport kayıtlı demedikçe onun da fiyatı düşük olmaz 618 lira ücreti var çünkü
En azından daha önce satın almış biri bu konuda öneride bulunabilir diye düşünüyorum. Yani şundan aldım sorun yaşamadım gibi :) Pasaport kaydı hali hazırda bir işime yaramaz sanırım. Onun haricinde IMEI çalınması gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. Onun için güvenilir birinden almak istiyorum.

Oyla:

akdenizos

Dolandırıcıdır Güvenmeyiniz
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Pasaport kaydı en mantıklısı. şahsen yaptırdım 750 TL'ye. en azından cihazın ömrü boyunca bir daha kapanma ihtimali yok.

Oyla:

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0

Slm. Saticilardaki telefonlar turkce eu rom yüklenmiş, kayit islemi yapilmis bir sekilde satılıyor. Ben bu sekilde turan gsm den aldim

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Slm. Saticilardaki telefonlar turkce eu rom yüklenmiş, kayit islemi yapilmis bir sekilde satılıyor. Ben bu sekilde turan gsm den aldim

Kayıt edilmiş değil , imei atılmış çakma , imei sorgudan kontrol edin muhtemelen nokia 1100 dir ,

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Evet hocam genellikle bu şekilde satılıyor. Yine de güncelleme veya standart custom rom sorunlarından kurtulabilmek için bu cihazı satın almak isteyen arkadaşlarımızın en azından asgari android bilgisine sahip olmalarını tavsiye ediyoruz.

Oyla:
Üst Alt