Yardım Mi 8SE 128gb fastboot ekranında kaldım yardım lütfen acil

realist45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi 8se 128GB
Konular
1
merhaba arkadaşlar,

bugün telefonuma bir uygulama yüklemek istedim fakat google play versiyonu eski diye uyarı verdiği için telefona rom atma işine kalkıştım.

neyazık ki şuanda hüsranlardayım.

yaptıklarım sırası,
eski versiyon yanlış htırlamıyorsam 10.02 gibi birşey yazıyordu sanırım,

ben direk bir rom indirerek forumdan 10.3 vs. gibi onu twrp ekranından yüklemeye çalıştım hiç bir başka islem yapmadan
telefon açıdığında fastboot ekranında kaldım. twrp ekranınada giremiyorum.
sonra forumda biraz daha dolaşarak uygun twrp tekrar bulup kurmam gerektiğini anladım.
tekrar minimal adb and fastboot cmd ekranından bir kaç tane twrp denedikten sonra bir tanesinde tekrar twrp ekranını açmayı başardım.

burdan sonra tekrar temiz bir kurulum yapmam gerektğini düşünerek

wipe ekranına girdim dalvik/art cache - system - data - cache seçeneklerini seçerek telefonu temizledim diye düşünüyorum.
ama ne yaptığımı inanın bilmiyorum. forumdaki konulardan okuduğumu uygulamaya çalışıyorum.

en başta unbootloader nedir bunu sonradan öğrendim açık olup olmadığını bilmeden ben direk rom yükeleme yapmaya kalktım hala açıkmı değilmi bilmiyorum.

şuanda olduğum nokta fastboot ekranında kalmış durumdayım tekrar twrp yüklemeye çalıştım ama elimdekilerin tamamı hata veriyor.

ben burada ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen konular içinde boğulmuş ve karma karışık olmuş durumdayım yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardımcı olurlar ise çok memnun kalırım eğer talep eden olursada bütçem çok düşük ama maddi konudada birşeyler vermeye bile çalışırım gerek team wiewır üzerinden yardımcı olabilecek gerek telefondan iletişim kurabiliriz ekrana bağlanıp işlem yapabilen arkadaşlar olursa çok memnun olurum lütfen yardımlarınız bekliyorum.

tüm gece boyunca pc başında olacağım yardımcı olabilecek arkadaşlar özeldende iletişime geçebilir tw telefon gibi iletişimler için

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
merhaba arkadaşlar,

bugün telefonuma bir uygulama yüklemek istedim fakat google play versiyonu eski diye uyarı verdiği için telefona rom atma işine kalkıştım.

neyazık ki şuanda hüsranlardayım.

yaptıklarım sırası,
eski versiyon yanlış htırlamıyorsam 10.02 gibi birşey yazıyordu sanırım,

ben direk bir rom indirerek forumdan 10.3 vs. gibi onu twrp ekranından yüklemeye çalıştım hiç bir başka islem yapmadan
telefon açıdığında fastboot ekranında kaldım. twrp ekranınada giremiyorum.
sonra forumda biraz daha dolaşarak uygun twrp tekrar bulup kurmam gerektiğini anladım.
tekrar minimal adb and fastboot cmd ekranından bir kaç tane twrp denedikten sonra bir tanesinde tekrar twrp ekranını açmayı başardım.

burdan sonra tekrar temiz bir kurulum yapmam gerektğini düşünerek

wipe ekranına girdim dalvik/art cache - system - data - cache seçeneklerini seçerek telefonu temizledim diye düşünüyorum.
ama ne yaptığımı inanın bilmiyorum. forumdaki konulardan okuduğumu uygulamaya çalışıyorum.

en başta unbootloader nedir bunu sonradan öğrendim açık olup olmadığını bilmeden ben direk rom yükeleme yapmaya kalktım hala açıkmı değilmi bilmiyorum.

şuanda olduğum nokta fastboot ekranında kalmış durumdayım tekrar twrp yüklemeye çalıştım ama elimdekilerin tamamı hata veriyor.

ben burada ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen konular içinde boğulmuş ve karma karışık olmuş durumdayım yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardımcı olurlar ise çok memnun kalırım eğer talep eden olursada bütçem çok düşük ama maddi konudada birşeyler vermeye bile çalışırım gerek team wiewır üzerinden yardımcı olabilecek gerek telefondan iletişim kurabiliriz ekrana bağlanıp işlem yapabilen arkadaşlar olursa çok memnun olurum lütfen yardımlarınız bekliyorum.

tüm gece boyunca pc başında olacağım yardımcı olabilecek arkadaşlar özeldende iletişime geçebilir tw telefon gibi iletişimler için
Mrb hocam gecmiş olsun öncelikle fastboot rom indirmeniz lazımm indirin twden yardım etmeye çalışırım

Oyla:

realist45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi 8se 128GB
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstad merhaba çok teşekkürler forum içerisinde bir konuda şu dosyayı indirdim şuanda pc de hazır birde alt versiyonu 9.6 var onuda indiriyorum eğer bununla devam edebiliriz diyorsan tw üzerinden bağlantıya geçelim

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Hocam arkadaş Netflix için bu işlere girdi neftlix calışacak şekilde nasıl yaparız

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Play Store'den yüklemediğinden rom atarken fastbootta kaldı cihaz mi flaş ile cin rom kurulumu yaptık cin romuna twrp kurmanın sakıncası var mı

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Play Store'den yüklemediğinden rom atarken fastbootta kaldı cihaz mi flaş ile cin rom kurulumu yaptık cin romuna twrp kurmanın sakıncası var mı
Hayır, bir sıkıntısı olmaz, cihaza ve Rom'a uygun twrp kurulabilir

Oyla:
Üst Alt