Çözüldü Mi 8Lite güncelleme sonrası sistem durdulurdu hatası

_serhatgokce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8 lite
Meslek
öğrenci
Konular
23
Telefonumu güncelledim ve artık sistem başlatıcısı sürekli durduruldu hatası alıyorum. Telefonda hiçbirşey yapılamıyor şuan . Aynı sorunu yaşayan ve ya çözümünü bilen var mı?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Art arda çıkıyor ve telefonu kullanamıyor musunuz yoksa arada mı çıkıyor eğer arada çıkıyorsa uygulamalardan sistem başlatıcının verilerini temizleyin.

_serhatgokce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8 lite
Meslek
öğrenci
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
art arda çıkıyor ve telefonu kullanamıyorum
Art arda çıkıyor ve telefonu kullanamıyor musunuz yoksa arada mı çıkıyor eğer arada çıkıyorsa uygulamalardan sistem başlatıcının verilerini temizleyin.

_serhatgokce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8 lite
Meslek
öğrenci
Konular
23
başka türlü kurtaramaz mıyım içinde yedeklemediğim şeyler var telefonun. ve sistem güncellemesinden sonra olması benim sorunum değil sonuç olarak

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
başka türlü kurtaramaz mıyım içinde yedeklemediğim şeyler var telefonun. ve sistem güncellemesinden sonra olması benim sorunum değil sonuç olarak
bilgisayara bağladığınızda dosyaları aktarmaya izin verebiliyorsanız bilgisayara aktarabilirsiniz en fazla ancak twrp yok anladığım kadarıyla cihaza müdahale etmeden en fazla bunu yapabilirsiniz maalesef

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Sıfırlama yapmanıza gerek yok. Bilgisayar veya telefondan tarayıcıyı açıp play store'a girin ve telefonunuzda girdiğiniz gmail hesabınız ile giriş yapın. Sonra herhangi bir launcher uygulamasını açın yükle yazısına tıklayın o gmail hesabıza kayıtlı telefon listesinden uygun telefonu seçin. Telefonunuza kendisi inecektir ve yüklenecektir. Launcheri aktif etmek için ana menüye dönün size hangi launcheri kullanmak istediğinizi soracak. İndirdiğiniz launcheri seçin ve seçimi hatırla yazısına tıklayın. Değiştirmek isterseniz ayarlardan varsayılan sistem uygulamalarından değiştirebilirsiniz.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sıfırlama yapmanıza gerek yok. Bilgisayar veya telefondan tarayıcıyı açıp play store'a girin ve telefonunuzda girdiğiniz gmail hesabınız ile giriş yapın. Sonra herhangi bir launcher uygulamasını açın yükle yazısına tıklayın o gmail hesabıza kayıtlı telefon listesinden uygun telefonu seçin. Telefonunuza kendisi inecektir ve yüklenecektir. Launcheri aktif etmek için ana menüye dönün size hangi launcheri kullanmak istediğinizi soracak. İndirdiğiniz launcheri seçin ve seçimi hatırla yazısına tıklayın. Değiştirmek isterseniz ayarlardan varsayılan sistem uygulamalarından değiştirebilirsiniz.
Hocam yalnız hiç kullanamadığını belirtiyor ana ekrana falan dönmek zor gibi

_serhatgokce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8 lite
Meslek
öğrenci
Konular
23
Hocam bunu denedim ve oldu teşekkürler

mailuslu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
0
bu dediklerinizi yaptım sorun çözüldü fakat. Eski launcer'e alışan için kullanması zor. Başka bir yöntem ise uygulama yöneticisine girip sitem launcer'in güncellemesini silmek. ben öyle yaptım.

Üst Alt