Yardım Mi 8Hard Brick Lütfen Yardım

byjamels

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V.10.3.2.0 global
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı

Telefonumu aldıktan 3 gün sonra otaya gelen güncellemeyi yaptım. Telefonda bazı programlar durduruldu hatası ekrana sıkça çıkmaya başladı ardından telefonu yeniden başlat dediğimde telefon bir daha açılmadı. Üstüne telefonun çin versiyon olduğunu bilmediğim için global rom yükledim ve tabi bilmeden ilk deneyimim olduğu için lock ettim. Telefon şimdi açılmıyor (ekran simsiyah herhangi bir tepki yok) sadece pc de edl modda görünüyor( resimlerdeki gibi) telefonu yeniden çin romuyla flashlamaya çalıştığımda ise yetkili hesap istiyor. Bu telefonun açılma şansı var mı? Deep Flash cable ile yetkili hesap istediği kısmı atlatabilir miyim şimdiden teşekkürler?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Telefonumu aldıktan 3 gün sonra otaya gelen güncellemeyi yaptım. Telefonda bazı programlar durduruldu hatası ekrana sıkça çıkmaya başladı ardından telefonu yeniden başlat dediğimde telefon bir daha açılmadı. Üstüne telefonun çin versiyon olduğunu bilmediğim için global rom yükledim ve tabi bilmeden ilk deneyimim olduğu için lock ettim. Telefon şimdi açılmıyor (ekran simsiyah herhangi bir tepki yok) sadece pc de edl modda görünüyor( resimlerdeki gibi) telefonu yeniden çin romuyla flashlamaya çalıştığımda ise yetkili hesap istiyor. Bu telefonun açılma şansı var mı? Deep Flash cable ile yetkili hesap istediği kısmı atlatabilir miyim şimdiden teşekkürler?
Zenix hocamda yetkili hesap var yardımcı olabilir

Oyla:

byjamels

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zenix hocamda yetkili hesap var yardımcı olabilir
Benim merak ettiğim o yetkili hesap işlemini geçebilir miyim? Telefonun arka kapağını açmadan bu telefonu açabilir miyim?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Benim merak ettiğim o yetkili hesap işlemini geçebilir miyim? Telefonun arka kapağını açmadan bu telefonu açabilir miyim?
Benim bildiğim kadarı ile hayır kendinizin yapabileceği işlem değil yetkili bir uzmana göstermenizi tavsiye ederim birde cihaza yetkisiz müdahale yaparken olayı daha iyi araştırıp bilgi sahibi bir şekilde müdahale etmeyi iyi günler dilerim:)

Oyla:

byjamels

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
5
Benim bildiğim kadarı ile hayır kendinizin yapabileceği işlem değil yetkili bir uzmana göstermenizi tavsiye ederim birde cihaza yetkisiz müdahale yaparken olayı daha iyi araştırıp bilgi sahibi bir şekilde müdahale etmeyi iyi günler dilerim:)
Cihazı sadece beğendiğim ve sıradan bir kullanıcı olarak kullanmak için almıştım oysa. Ne flashtan anlarım ne romdan iyi günler dilerim.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Cihazı sadece beğendiğim ve sıradan bir kullanıcı olarak kullanmak için almıştım oysa. Ne flashtan anlarım ne romdan iyi günler dilerim.
Sizi anlayabiliyorum rom yüklemek tabiki zevkli bir iştir ancak ilk defa yapıyorsanuz mutlaka detaylı araştırma yapmalısınız çünkü sonuç olarak telefonun iç yapısı ile uğraşıyorsunuz kolay bir iş değil

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9

Aynısı benim başıma geldi bire bir aynısı ancak ben rom yüklemedim bilmediğim için sağ olsun burdan bi arkadaş team wier ile bilgisayara bağlandı telefonu tak pc ye dedi taktım ve halletti dosyalar silinmedi bile

Oyla:

byjamels

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
5
Aynısı benim başıma geldi bire bir aynısı ancak ben rom yüklemedim bilmediğim için sağ olsun burdan bi arkadaş team wier ile bilgisayara bağlandı telefonu tak pc ye dedi taktım ve halletti dosyalar silinmedi bile
benim tel şu anda locked halde yetkili hesap olmadan çok zor gibi.

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
edl modunu aç qfil ile çin sürümü yükle sonra bootloaderi açıp global versiyon yüklersin ama 15 gün beklemen gerek unlock olması için

Oyla:
Üst Alt