Sohbet MI 8'e Elveda

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba arkadaşlar dün itibariyle MI 8 cihazımı satmış bulunmaktayım. MI 8 konusuna olan desteğim de artık son bulmuştur. Adminlerimiz uygun görürse rom güncellemelerini paylaşmaya devam edeceğim.. MI 9 için global versiyonu satın alacak bir yer bulamadım..

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Fotodaki mi8 se değil mi reis

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi8 i ne çabuk eskittiniz hocam? Biz Mi6 ile henüz ikinci baharımızı yaşıyoruz.. 8=) giggle~~
hocam ilk çıktığında almıştım. Telefonu sevdiğim bir kardeşim isteyince ona verdim. Mi 6 da 1 gün kullandım kendi kendine geri çıkıyordu donanımsal arızalışmış para iadesi istedim bir daha da almadım mi 6 :) mi 5s e geri döndüm sonra mi 8 aldım

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi8 kullanıcıları için kötü, Mi9 kullanıcıları için harika bir haber oldu hocam :) Yeni telefonunuz şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Eğer vaktiniz olursa Mi9 ile beraber Mi8 ve versiyonlarının güncellemelerini de paylaşmaya devam edebilirseniz başta ben olmak üzere eminim pek çok arkadaşımız çok memnun olacaklardır.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Hocam öncelikle hayırlı olsun, ancak mi8e olan katkılarınız tartışılmaz olduğu için desteğinizi bırakmamanız temennisiyle...

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Mi 5s candır ya benim elim gitmiyor satmaya nefsim dürtüyor değiştir diye ama sebep yokki değişmeye
hocam ilk çıktığında almıştım. Telefonu sevdiğim bir kardeşim isteyince ona verdim. Mi 6 da 1 gün kullandım kendi kendine geri çıkıyordu donanımsal arızalışmış para iadesi istedim bir daha da almadım mi 6 :) mi 5s e geri döndüm sonra mi 8 aldım
Mi 5s kullanıcıları için nasıl bir haber oluyor bu peki ;(;(
Mi8 kullanıcıları için kötü, Mi9 kullanıcıları için harika bir haber oldu hocam :) Yeni telefonunuz şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Eğer vaktiniz olursa Mi9 ile beraber Mi8 ve versiyonlarının güncellemelerini de paylaşmaya devam edebilirseniz başta ben olmak üzere eminim pek çok arkadaşımız çok memnun olacaklardır.

Üst Alt