- Adım
- Ali
- Cihazım
- Oneplus 8t
- Meslek
- Turkcell
- Konular
- 90
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Xiaomi eu 10.2.3
- Telefon Modeli
- Mi 8
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar merhaba şöyle bir problem yaşıyorum. Xiaomi eu stabil rom kullanıyorum. Cihazda parmak izi ve yüz tanıma ile açıyorum. Yedek aldım yedeğim vardı. Fakat yüz tanıma kısmı buga girmiş. Yüz verisini silemiyorum. Ve kullandığım roma güncelleme geldi güncellemeden sonra yüz verisi çalışmıyor. Girdiğim zaman ayarlar durduruldu diyor.
Eski sürüme dönüp yedeği yüklüyorum yüz tanıma ile kilit acıyorum ama yüz verisini kaldırnak için girdiğim de yine ayarlar durduruldu diyor. Şimdi yedeğimi komple silip sıfırdan kurulum yapmak çok zor geliyor. Tavsiye de bulunacak varmı twrp üzerinden yüz verisini nasıl silerim
Parmak izindede aynı sorunu yaşıyorum ne kaldırabiliyorum ne değiştirebiliyorum ama parmak izi ile kilit açılıyor
Eski sürüme dönüp yedeği yüklüyorum yüz tanıma ile kilit acıyorum ama yüz verisini kaldırnak için girdiğim de yine ayarlar durduruldu diyor. Şimdi yedeğimi komple silip sıfırdan kurulum yapmak çok zor geliyor. Tavsiye de bulunacak varmı twrp üzerinden yüz verisini nasıl silerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parmak izindede aynı sorunu yaşıyorum ne kaldırabiliyorum ne değiştirebiliyorum ama parmak izi ile kilit açılıyor