Yardım Mi 8 Yüz tanıma Verileri Silme

• Konbuyu başlatan TeAmo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 2K

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi eu 10.2.3
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba şöyle bir problem yaşıyorum. Xiaomi eu stabil rom kullanıyorum. Cihazda parmak izi ve yüz tanıma ile açıyorum. Yedek aldım yedeğim vardı. Fakat yüz tanıma kısmı buga girmiş. Yüz verisini silemiyorum. Ve kullandığım roma güncelleme geldi güncellemeden sonra yüz verisi çalışmıyor. Girdiğim zaman ayarlar durduruldu diyor.
Eski sürüme dönüp yedeği yüklüyorum yüz tanıma ile kilit acıyorum ama yüz verisini kaldırnak için girdiğim de yine ayarlar durduruldu diyor. Şimdi yedeğimi komple silip sıfırdan kurulum yapmak çok zor geliyor. Tavsiye de bulunacak varmı twrp üzerinden yüz verisini nasıl silerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parmak izindede aynı sorunu yaşıyorum ne kaldırabiliyorum ne değiştirebiliyorum ama parmak izi ile kilit açılıyor

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedekten geri dönünce wipe data yapmadan en güncel romu twrp ile tekrar kur düzelecektir diye düşünüyorum
Malesef düzelmedi hocam. Her yöntemi denedim nafile. Eu beta son sürüm kurdum onda düzeldi. Sonra tekrar yedek alıp son sürüm stabil kurdum sorun yine aynı. Bende betaya geri döndüm. Sanırım komple format data yapmadan çözülmeyecek. Betada devam edeceğim artık

Oyla:
Üst Alt