Tskler hocam. Hemen bakiyorum dikkat ederim bundan sonraMerhaba hocam, konu açmadan önce sağ üstte bulunan arama çubuğunu kullanabilirsiniz.
Konu başlığı Forum Kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.İpucu - IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)
*Belirtmeliyim ki Imei atma gibi bir işlem için yol göstermek, yardımcı olmak vb... konular yasal olmadığı için forumda paylaşılması, bilgi verilmesi YASAKTIR! Açılan bu tarz konular silinmektedir. Repair işlemi, ancak ve ancak cihazın orijinal IMEI numarasının ilgili partisyonları bozma vb...forum.miuiturkiye.net
Forum Kurallarımız Gereği ;
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
Orda benim asıl soruma cvp bulamadim ama mlsf. Yasal işlemlerden bahsediyor hocam? Google dan arastirdigimda ise bir süre birbirinden farkli yorum var. Benim cihazim bl kilidi acik degil root ta yok üstelikTskler hocam. Hemen bakiyorum dikkat ederim bundan sonra
Twrp ile format data yapmanız gerekiyor. Cihazın kendi menüsünden yaparsanız IMEI gider. Twrp'niz yoksa yüklemeniz gerekiyorTskler hocam. Hemen bakiyorum dikkat ederim bundan sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orda benim asıl soruma cvp bulamadim ama mlsf. Yasal işlemlerden bahsediyor hocam? Google dan arastirdigimda ise bir süre birbirinden farkli yorum var. Benim cihazim bl kilidi acik degil root ta yok üstelik
İşte bunu merak ediyordum. Ogrenmiş oldum hocam. Tşk ederimTwrp ile format data yapmanız gerekiyor. Cihazın kendi menüsünden yaparsanız IMEI gider. Twrp'niz yoksa yüklemeniz gerekiyor