Yardım Mi 8 Youtube Sorunu

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Xiaomi de sorunlar bitmiyor whatsapp massengardan sonra youtube sorun çıktı telefon Mi 8 youtube eskiden video izlerken ilk açınca resimdeki ekran 1-2 saniye sonra kaybolurdu şimdi manuele döndü gitmiyor x işaretini işaretlemezssn kalkmıyor nedir bunun çö
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
zümü?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Xiaomi de sorunlar bitmiyor whatsapp massengardan sonra youtube sorun çıktı telefon Mi 8 youtube eskiden video izlerken ilk açınca resimdeki ekran 1-2 saniye sonra kaybolurdu şimdi manuele döndü gitmiyor x işaretini işaretlemezssn kalkmıyor nedir bunun çözümü?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tam olarak sorunu anlamadım hocam 1-2 saniye sonra ne kayboluyor? bu ekranda bi hata göremedim

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Bunun Xiaomi ile ne ilgisi var? Lütfen açıklar mısınız? Youtube uygulamasını yazan Xiaomi mi? Cidden böyle konular, böyle yorumlar gördükçe kafayı yiyorum. Herhangi bir google forumuna "Google da sorunlar bitmiyor" başlığı altında şikayetinizi belirtmenizi tavsiye ediyorum. Zira sorun Xiaomi kaynaklı bir durum değil, tamamen uygulama kaynaklı.

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Bunun Xiaomi ile ne ilgisi var? Lütfen açıklar mısınız? Youtube uygulamasını yazan Xiaomi mi? Cidden böyle konular, böyle yorumlar gördükçe kafayı yiyorum. Herhangi bir google forumuna "Google da sorunlar bitmiyor" başlığı altında şikayetinizi belirtmenizi tavsiye ediyorum. Zira sorun Xiaomi kaynaklı bir durum değil, tamamen uygulama kaynaklı.
Erişebilirlik ayarları ile oynamissin dostum bende yaptım aynısını kurcaladigin yerleri tekrar kontrol et

MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısınız düzeldi şimdi başka bir sorun var massenger ve whatsappta görüntülü konuşma sırasında kulaklık takıyorum ancak sesi hoparlöre yani ahizeye veriyor sesi dışarı veriyor ve bir sorun daha whatsappta yine kamere açıkken karşı tarafın bana mesaj yazdığı zaman uyarı gelmiyor haberim olmuyor yazdığından

Oyla:

1tiger1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tiger
Cihazım
mi8
Meslek
öğrenci
Konular
1
Haklısınız düzeldi şimdi başka bir sorun var massenger ve whatsappta görüntülü konuşma sırasında kulaklık takıyorum ancak sesi hoparlöre yani ahizeye veriyor sesi dışarı veriyor ve bir sorun daha whatsappta yine kamere açıkken karşı tarafın bana mesaj yazdığı zaman uyarı gelmiyor haberim olmuyor yazdığından

+1 whatsappta görüntülü görüşme yaparken aynı sıkıntıyı yaşıyorum

Oyla:

Seco8

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Mi8
Konular
0

sorunu nasıl düzelttiniz acaba youtube sorunu bende var çünkü

Oyla:

Seco8

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Mi8
Konular
0
Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
kardeşim bana yardımcı olabilirsin bu youtube problemı bende de mevcut hangı ayar bozulmuş olabılır hıcbır fıkrım yok.
Ek ayarlarda erişebilirlik kısmındaki ayarlara bakin

MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt