Yardım Mı 8 video sorunu

Alicandk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
15
Merhaba arkadaşlar mı 8 aldım fakat video çekerken çok fazla titreşim oluyor kamera ayarlarını önerirmisiniz yani kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor bi SS atarsanız mutlu olurum

Redrinqman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 8
Konular
10
Ayarlardan titreşim onlemeyi oto yapmayi deneyebilirsiniz

Oyla:

Alicandk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptım da kamera sanki böyle değil daha iyi de sanki ayarlarda hata yaptım diye düşünüyorum ayarlari ne yapayim

Oyla:

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Aynı olay bizde kamerada da kumlama ve golgelenme ile devam ediyor hele karanlikta les gibi. Ayarları da her şekilde kurcaladim hocam varsayilana sifirla de gene ayni. Ritzy garantili cihaz globaldi kamera ayniydi 8.9.20yi kurdum gene aynı yarın da inşallah tekrar kararli roma gecicem duzelmezse garantiye gondercem.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Abi yok bak benim mix 2s süper kameraya sahip ki aynı kamera iki cihazda da ama nedendir bilemiyorum yazılımı bozuk ya da standart yok ortada.
Mi note 3 ve mi6 da aynıydı. Mi 6 , mi note 3 e göre daha isabetsiz iş çıkartıyordu. Sonradan düzelttiler mi takip etmedim. Mi note 3 hala sınıfının en iyisi.

Oyla:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
Abi yok bak benim mix 2s süper kameraya sahip ki aynı kamera iki cihazda da ama nedendir bilemiyorum yazılımı bozuk ya da standart yok ortada.
Standart olmaması konusunda sınıfta kalmasından bahsediyorum. Yok google cam yok elini titretme. Yeteri kadar üstüne düşmediklerini düşünüyorum.

Oyla:

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Mi note 3 ve mi6 da aynıydı. Mi 6 , mi note 3 e göre daha isabetsiz iş çıkartıyordu. Sonradan düzelttiler mi takip etmedim. Mi note 3 hala sınıfının en iyisi.
Kaldı ki ben mix 2s i almadan önce note3 u almayi baya düşündüm.inceleme izledim bir iki forumdan ve hepsi mi 6 kadar olmasa da kamerası iyi derdi. Ama yazılım kameranın max. Performansına adapte degil ya da donanımda bir sorun var. Sahsen mi8 icin yarin global kararli roma gecmeye çalışıp miui10 u kurucam olmadı garantiye gondercem müthiş kötü insanın inanki cekesi gelmiyor bendeki mi8 de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Standart olmaması konusunda sınıfta kalmasından bahsediyorum. Yok google cam yok elini titretme. Yeteri kadar üstüne düşmediklerini düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Bir elemanı degistiriyim derken diğer elemanlarin potansiyelini alıyorlar. Standart olsa optimum seviyede çalışır her cihaz

Oyla:
Üst Alt