Yardım Mi 8 titreşim sorunu

Alihanmeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Mi 8
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce bir mi 8 satın aldım garantisi felan var ritzy garantili telefonu bugün çantaya koydum çanta da yere düştü ama diz seviyesinden felan baya alçak bi mesafeden telefonun titreşimi bi garip geliyor düşmeden sonra mı oldu diye aklıma takıldı titreşimde sorun yok ancak cızırtı gibimsi bişey oluyor çok hafif titreşim iyi ama aklıma takıldı sanki bi gariplik var gibi hoparlör tarafından cızırtı geliyor titreşim olurken sizce ne olmustur yardım eder misiniz

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Geçmiş olsun. Darbeden dolayı bir arıza oluşmuş gibi duruyor dilerseniz garanti servisine göndererek incelenmesini sağlayabilirsiniz ancak darbe olduğu için her hangi bir arıza oluşmuşsa dahi kullanıcı hatası diyeceklerdir. Bence kullanıma engel bir durum yoksa kullanmaya devam edin.

Oyla:

load3r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
asdasd
Cihazım
mi 8
Konular
0
Selamlar. Ben de telefonu yetkili disb. mi store'dan 2 hafta önce aldım. Telefonda herhangi bir darbe düşme vs. olmadı fakat bugün sabah alarm titreşimindeki gariplikle uyandım. Telefon arkadaşın bahsettiği şekilde aşırı sesli titriyor dediği gibi hoparlörden titreşim sesi geliyor gibi. Bu teknik bir arıza mıdır yoksa farklı bir ayarını mı bozduk tam olarak anlayamadım. Teknik servise mi götürmek lazım acaba?

Oyla:

Alihanmeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Mi 8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun. Darbeden dolayı bir arıza oluşmuş gibi duruyor dilerseniz garanti servisine göndererek incelenmesini sağlayabilirsiniz ancak darbe olduğu için her hangi bir arıza oluşmuşsa dahi kullanıcı hatası diyeceklerdir. Bence kullanıma engel bir durum yoksa kullanmaya devam edin.

Teşekkür ederim alıştım bana öyle geliyor olabilir şuan pek bir sıkıntısı yok titreşim oluyor sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar. Ben de telefonu yetkili disb. mi store'dan 2 hafta önce aldım. Telefonda herhangi bir darbe düşme vs. olmadı fakat bugün sabah alarm titreşimindeki gariplikle uyandım. Telefon arkadaşın bahsettiği şekilde aşırı sesli titriyor dediği gibi hoparlörden titreşim sesi geliyor gibi. Bu teknik bir arıza mıdır yoksa farklı bir ayarını mı bozduk tam olarak anlayamadım. Teknik servise mi götürmek lazım acaba?

Bence telefonun titreşim sesi böyle dostum.Bende anlamadım pek

Oyla:

load3r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
asdasd
Cihazım
mi 8
Konular
0
Teşekkür ederim alıştım bana öyle geliyor olabilir şuan pek bir sıkıntısı yok titreşim oluyor sonuçta

Bence telefonun titreşim sesi böyle dostum.Bende anlamadım pek
Hocam telefonunun titreşim motoru arızalanmış sanırım fakat durduk yere. Kendi titreşimi olması mümkün değil bildiğin traş makinası gibi ses çıkarıyor aşırı itici. Kronik sorun olabilir. Siz servise gönderdiniz mi ?

Oyla:

cihat06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 10T 8/128
Konular
3
Hocam telefonunun titreşim motoru arızalanmış sanırım fakat durduk yere. Kendi titreşimi olması mümkün değil bildiğin traş makinası gibi ses çıkarıyor aşırı itici. Kronik sorun olabilir. Siz servise gönderdiniz mi ?
Hocam merhabalar. Cihazı servise gönderdiniz mi acaba? Bende aynı sorunu yaşıyorum sanırım titreşimi cızırtılı çalışılıyor telefonun diğer mi8'lerle karşılaştırdığımda.

Oyla:

eminordueri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
18
merhaba

aynı zamanda bir arkadaşımla mi8 almıştık.

bugün farkettikki arkadaşın titreşim çalışmıyor.

hiç tık yok.

ayarlarda

çağrılarda titret açık

sessiz modda titret açık.

bildirim menüsünde titreşim aktif

ancak ne mesaj geldiğinde nede çağrı geldiğinde titreme yok.

hatta dokununca titret seçeneğide açık

çızırtı yada başka tuhaf bir seste yok.

bu sorunu çözen varsa bizide aydınlatırsa çok mutlu oluruz.

saygılar.

tekrar merhaba

cihazı ayarlardan sıfırladık düzeldi.

Son düzenleme:
Oyla:

sevketnur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmed
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Selamün aleyküm benim mi a2 lite cihazimda da ayni sorun vardi ayni yontemle düzeldi. Allah razı olsun paylaşımınız için. Cihazı az kalsin ya geri verecek ya da garantiye gonderecektim

Oyla:

hudakarpuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
huda
Cihazım
mi8
Konular
0
merhaba arkadaşlar mi8 telefonumu aldığımdan beri şöyle bi telefonu titretemedim :( çünkü titreşim çalışmıyor!!! yani titreşimi açıyorum çok ince bi ses geliyor 2 km yoldan biri size seslenir ya aynı o şekil çok hafif. başına gelen var mı? telefona kasko filan yaptırmadım şimdi götürüemiyorum tamir felan sevmiyorum ne yapmalıyım yazılımsal bi hatası mı var yoksa titreşim motoruyla alakalı bi durum mu?

Oyla:
Üst Alt