Yardım Mi 8 Sim Kart Görmüyor

sedaturetgen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Arkadaşlar merhaba öncelikle telefonu pazartesi günü migrostan aldım. Telefondan sarj dışında çok memnun kaldım lakin dün mobil veride oyun oynarken birden bağlantı koptu. Baktığımda simi goremedim. Sürekli sim veri almaya çalışıp 1-2 dakika sonra tekrar kopuyor. Karttan olabileceğini düşünüp başka telefonda denedim ama hic bir problem olmadı. Sonrasında mi 8 e farklı kart taktıgimda yine aynı problem devam etti. Sizce problem neden kaynaklanıyor ve ne gibi bir yol izlemem gerek teşekkürler.
Not; İmei kontrolü sağladım ithalatçı olarak gözüküyor e devlette..

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Hocam umarım verdigimiz parayla rezil olmayız.Genel anlamda telefondan çok memnun kaldım ama bu büyük talihsizlik oldu. Bu arada bugün migrosla görüştükten sonra direk ritzy servise götürüp cihazı bıraktım. İki yerde de çok sert konuştum umarım mağduriyet yaşatmazlar 1 haftaya dönüş yapacaklarını söylediler.
Sizi çok iyi anlıyorum hocam bu cihazları garantili almak ne kadar mantıklı onuda sorgulamak lazim

Oyla:

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Tüketici hakem heyetine basvurabilirsiniz. 6 ay içerisindeki arızalar ayipli ürün kategorisine girmektedir. Gerekli araştırmayı yaptıktan sonra basvurmanizi tavsiye ederim . Geçmiş olsun.

Oyla:

sedaturetgen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Arkadaşlar tekrardan merhabalar.Son gelişmeler hakkında bilgi vermek istedim.Problem benim sim karttan kaynaklanmış ritzy servis çalışanlarının dediklerine göre cihazda kısa devre yapmış. 1. servisten sonra teslim almaya gittiğimde kendi simi takınca aynı problem oldu ve o şekilde sorun anlaşıldı.Şuanlık bir problem gözükmüyor ama Ritzy garantili cihaz almayı düşünen arkadaşları uyarmak istiyorum kesinlikte bu firmanın garanti sunduğu cihazları satın almayın. Cihazın ekranında ve arka tarafında gözde görülür çizikler var. Ve arka kameranın köşesine toz kaçtığını gördüm.Çekimi ve kalitesi konusunda hiç bir problem yok lakin böyle bir saçmalık ömrüm boyunca görmedim.4 gün kullanabildiğim cihazımı sağ olsunlar güzel elden geçirmişler. Ve bu çizikler bilinçli yapılmış gibi gerçekten şaşırtıcı. Artık olan oldu gözde görülür büyük bir problem olmadığı için uğraşmak istemiyorum ama böyle uyduruktan servislerin garantilerine aldanmayın arkadaşlar. 300-400 demeyin gidin en iyisi mi store'den veya kvk garantili olarak cihaz alın derim. Saygılar herkese teşekkürler..

Not: İlk aldığımda kararlı rom vardı cihazda şuan global beta rom yüklemişler merak eden arkadaşlar için pil kullanımı açısından daha iyi gözüküyor.

Oyla:

sedaturetgen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Arkadaşlar dün aynı problem tekrar oluştu. İşin garip kısmı ikiside pubg mobil veride oynarken oldu. Problemin neyden kaynaklandığını bilen var mıdır acaba. Ritzy servise tekrar vermek istemiyorum cihazı..

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Arkadaşlar dün aynı problem tekrar oluştu. İşin garip kısmı ikiside pubg mobil veride oynarken oldu. Problemin neyden kaynaklandığını bilen var mıdır acaba. Ritzy servise tekrar vermek istemiyorum cihazı..
Aynı sorun bende de var benim tahminim tel aşırı ısınmadan dolayı sim kartı görmüyor ama çözümü nedir bilemiyorum

MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sedaturetgen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Aynı sorun bende de var benim tahminim tel aşırı ısınmadan dolayı sim kartı görmüyor ama çözümü nedir bilemiyorum

MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 Haftadır servisten haber bekliyorum.Yüksek seviye onarım yazmışlar.İadesini istedim ama cihazı aldığımıza pişman edecekler anlaşılan.Siz çözüm bulabildiniz mi acaba ?

Oyla:

Burak0635

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
2
Geçmiş olsun bizim oldu benzer sorun şebeke yoktu cihaz çalışıyor. Ankara xiaomi servis yaptı. Ritzy kullanıcı hatası demiş.

Oyla:
Üst Alt