Yardım mi 8 se'yi bilgisayar görmüyor

Ahmet Can

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Arkadaşlar merhaba bugün mi 8 se aldım.Eski telefonumdaki dosyaları usb ile bilgisayara attım.Ordan mi 8 se'ye geçirmek istedim ama bilgisayara bağladığımda bağlantı sesi geliyor ama görmüyor.Bildirim çubuğundan sarj ediliyoru dosyaları aktar olarak sonra fotoğraf seçeneğini gösterdiğim halde bile okumuyor. Ayarlardan usb paylaşımını aktifleştirdim gene çözüm bulamadım. Yardım eder misiniz?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar merhaba bugün mi 8 se aldım.Eski telefonumdaki dosyaları usb ile bilgisayara attım.Ordan mi 8 se'ye geçirmek istedim ama bilgisayara bağladığımda bağlantı sesi geliyor ama görmüyor.Bildirim çubuğundan sarj ediliyoru dosyaları aktar olarak sonra fotoğraf seçeneğini gösterdiğim halde bile okumuyor. Ayarlardan usb paylaşımını aktifleştirdim gene çözüm bulamadım. Yardım eder misiniz?
Driver sorunu vardır. Sorunu çözerseniz görecektir.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Aygıt yöneticisine girdiğinizde Android veya MTP ikisinden biri sarı ünlem işareti olarak gözüküyorsa sürücüler eksiktir veya Windows'un otomatik sürücü güncellemesi sonrası uyumsuzluk yaşanmıştır. Bu durumu işletim sistemi driver güncellemesinden sonra bende yaşadım öncelikle Aygıt yöneticisinde Android veya MTP hangisi görüntüleniyor ise Cihazı kaldır deyin ve Usb hata ayıklamasını açarak tekrar bilgisayara bağlantı gerçekleştirin sürücüyü tekrar algıladıktan sonra Şu konuyu inceleyin ve adımları uygulayın sorununuzun düzeleceğini düşünüyorum aynı adımları uyguladım bende ve çözüme ulaştım olmazsa sitenin üst tarafındaki Araçlar sekmesinden cihazınıza uygun olan Quallcom veya MTK ilgili sürücüleri indirip kurulumunu gerçekleştirin.

İpucu - Xiaomi USB sorunu çözümü

Oyla:

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Pc ye mi suite nin son versiyonunu kurun telefondan usb hata ayıklama modunu etkinleştirin ve telefonu bilgisayara bağladıktan sonra dosya aktırımı seçeneğini seçin sonra bilgisayardan aygıt yöneticisinden taşınabilir aygıtlara bakın orda cihazınız görünüyormu

Oyla:

Ahmet Can

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 kere tak çıkar yapınca fotoğraf seçeneğini okudu ama dosya aktarımını okumadı.Dosya aktarımı için dediklerinizi deneyeceğim

Oyla:
Üst Alt