- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 8 Se Miui 12 Stabil Sürüm Çıktı
Recovery - [Sadece Android 10]Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-0301 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...
forum.miuiturkiye.net
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Veya
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Modem Dosyası:
Rom kurulumundan veya guncellemeden sonra muhakkak yüklenmesi gerekiyor. Yuklenmedigi takdirde şebeke olmaz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...
forum.miuiturkiye.net
Rom kurulumundan veya guncellemeden sonra muhakkak yüklenmesi gerekiyor. Yuklenmedigi takdirde şebeke olmaz
aRehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...
forum.miuiturkiye.net
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusunuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Son düzenleme: