Sohbet Mi 8 Se vs Mi 9T

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Bugün mağazaya gittiğim zaman aklımda iki cihaz vardı birisi note 8 pro diğeri 9t satıcı arkadaşa sorduğumda açık açık mediateke güven olmaz ekranı kötü ve 12 nm dedi şaşırdım gerçekten teknosa elemanları gibi değildi eğer 500 TL fazladan verebiliyorsanız 9t alın dedi neyse okey rengini falan seçtim eleman cihazımı gördü mi 8 se dedi ki niye değiştiriyorsun senin cihazın iyi hala ve Bi fotoğraf çektim 9t den aşşa kalmıyor hatta gcam ile daha iyi ve kafam karıştı cihazı almadım size soruyorum 8se den 9t ye geçmek ne kadar mantıklı zengin değilim sonuçta değermi?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Bugün mağazaya gittiğim zaman aklımda iki cihaz vardı birisi note 8 pro diğeri 9t satıcı arkadaşa sorduğumda açık açık mediateke güven olmaz ekranı kötü ve 12 nm dedi şaşırdım gerçekten teknosa elemanları gibi değildi eğer 500 TL fazladan verebiliyorsanız 9t alın dedi neyse okey rengini falan seçtim eleman cihazımı gördü mi 8 se dedi ki niye değiştiriyorsun senin cihazın iyi hala ve Bi fotoğraf çektim 9t den aşşa kalmıyor hatta gcam ile daha iyi ve kafam karıştı cihazı almadım size soruyorum 8se den 9t ye geçmek ne kadar mantıklı zengin değilim sonuçta değermi?
Bence değmez hocam bende mi 8 lite var mesela üstüne para koyup geçmeyi düşündüm ama o bile mantıklı gelmedi ileriki telefonlara bakarız hocam :)

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Değmez hocam.1 sene daha gidersiniz en az.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Değmez hocam, 1 yıl daha mı 8 se devam bence

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Tabiki değmez ben redmi note 5 kullanıyorum note 8 proya bile değiştirmeye değmez benim cihaz efsanelerden biri redmi serisi olarak :D Cusrom rom desen bin tane her şey var

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam, sanırım Siz cihazınızdan sıkıldınız, bir yenilik yapıp kendinizi ödüllendirmek istiyorsunuz. :D Bence bu dönem (mecbur kalınmadıkça) cihaz değişikliği için pek uygun bir zaman değil.Yaklaşık bir ay sonra IFA yla yeni cihazlar ortaya çıkmaya başlayacak.Hem yeni alternatifleriniz olacak, hem de bugün hazırda olan bu cihazların fiyatları dahada düşecek.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Mi8 SE cihazım var benim de. Ben de şebeke ve çeşitli sıkıntılarından dolayı kurtulmak istiyorum ancak o fiyatlara Mi8 SE gibi bir cihaz gerçekten yok. Çentik de çok canımı sıkıyor. En azından bir yıl daha idare edersem tamamiyle çentiksiz telefonlara geçiş yapabileceğimi düşünüyorum. Ondan dolayı biraz beklemedeyim. Zaten yeni modeller yavaştan gelmeye başlayacak. Beklemekte fayda var.

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Bende de mi 8se var, şebeke sorunu vardı ama mi rom 11 stabil ile daha sorun kalmadı. Çift hatta 4,5g ve volte aktif. Gcam ile kamera çekimi tatminkar. Pil sağlığı iyi ve pubg CoD gibi oyunlarda ultra hd açık.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Bende de mi 8se var, şebeke sorunu vardı ama mi rom 11 stabil ile daha sorun kalmadı. Çift hatta 4,5g ve volte aktif. Gcam ile kamera çekimi tatminkar. Pil sağlığı iyi ve pubg CoD gibi oyunlarda ultra hd açık.
Hocam Android 10 ile aynı sorunlar tekrar meydana geliyor EU Android 10 Stabil romunda onu çözmeye çalışıyoruz arkadaşlarla. İlerleyen zamanda karşınıza böyle bir problem çıkarsa şaşırmayın. :)

tallhunter

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
mi8 se
Konular
30
1 ay önce mi8 se kullanıyordum. Ekran süresi 4 saate kadar düştü ve çentik olayı canımı sıkmaya başlamıştı. Ön kamerası da tatmin edici değildi. Mi9t Pro'ya geçiş yaptım. 8-10 saat ekran süresi alıyorum.

Üst Alt