Yardım Mi 8 SE TWRP yükleyemiyorum

raven9334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Evrim Mert
Cihazım
14T pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
7
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Mi 8 se cihazıma yeni rom yüklemek için TWRP yüklemeye çalıştım. Cihaz kilitlendi.
Mecburen mifirm sitesinden MIUI 9.5 stable Çin romu yükledim fastboot ekranında kaldığım için.
Şu an cihazı Çin romu ile kullanıyorum çünkü ne kadar TWRP denediysem bir türlü olmadı.
MIUI versiyonu 9.5.11.0

Bu romdan kurtulmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

hasta555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
4
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Mi 8 se cihazıma yeni rom yüklemek için TWRP yüklemeye çalıştım. Cihaz kilitlendi.
Mecburen mifirm sitesinden MIUI 9.5 stable Çin romu yükledim fastboot ekranında kaldığım için.
Şu an cihazı Çin romu ile kullanıyorum çünkü ne kadar TWRP denediysem bir türlü olmadı.
MIUI versiyonu 9.5.11.0

eski sürüm twrp yükleyin sonra yeni twrp deneyin
bunu da deneyebilirsin.

m1mutlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
mi 8 see
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,
MIUI versiyonu 9.5.11.0

çözüm buldunuz mu benim telefon daha fastboot dan çıkamadı

scream68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
recep
Cihazım
mi 8 se
Konular
0

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

raven9334,
selam benim de aynı dert başımda seni çok iyi anlıyorum. telefona twrp yüklenmiyor. telefoncuya götürdüm teknik servisi 3 saat sonra aradı. telefon twrp kabul etmiyor, avrupa rom yüklenmiyor dedi. google play yükleyemiyorum. telefonu orjinal aldım şu an kaçak gibi kullanıyorum. Türkçe de değil. sen bir çözüm bulduysan paylaşırsan sevinirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
selam benim de aynı dert başımda seni çok iyi anlıyorum. telefona twrp yüklenmiyor. telefoncuya götürdüm teknik servisi 3 saat sonra aradı. telefon twrp kabul etmiyor, avrupa rom yüklenmiyor dedi. google play yükleyemiyorum. telefonu orjinal aldım şu an kaçak gibi kullanıyorum. Türkçe de değil. sen bir çözüm bulduysan paylaşırsan sevinirim.
Kusura bakmayında twrp kabul etmiyor diye bir şey olmaz. Bunu diyen adama 'Neden kabul etmiyor küsmüşmü diye sormazlar mı? 😂 Tamirini yaparız o cihazın. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet bu cihaza uzaktan bağlantı ile işlem yaptık, tanıştık. Cihaz tahmin ettiğimiz gibi küsmemiş. :) Twrp de kuruldu, romda kuruldu. Şuanda Eu rom son sürümde, Türkçe ve güncel şekilde kullanıma hazır.. Değerli forum üyemize hayırlı olsun..

Üst Alt