X XsKuLx Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım barış Cihazım mi8 se Yaş 27 Konum istanbul Katılım 26 Ocak 2019 Konular 5 Mesajlar 11 Tepkime puanı 2 Puanları 3 30 Ağustos 2019 #1 Öncelikle merhabalar mi8se cihazıma temiz kurulum yapmak için hangi adımları takip etmem gerekiyor twrp herşey var teşekkürler
Öncelikle merhabalar mi8se cihazıma temiz kurulum yapmak için hangi adımları takip etmem gerekiyor twrp herşey var teşekkürler
Devilyn Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eren Cihazım sirius, diting Meslek ceng Yaş 25 Konum Samsun Katılım 9 Mart 2019 Konular 31 Mesajlar 551 Tepkime puanı 280 Puanları 78 30 Ağustos 2019 #2 XsKuLx' Alıntı: Öncelikle merhabalar mi8se cihazıma temiz kurulum yapmak için hangi adımları takip etmem gerekiyor twrp herşey var teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Hocam sanırım yenisiniz sorularınızı forumdan aratmadan sormamanız yararlı olacaktır Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix) Bu linki inceleyebilirsiniz. Telefon hayırlı olsun bir mi 8 se kullanıcısı olarak miui 9.8.22 rom kullanıyorum. 1 kez kurulumdan sonra kendi güncelleyicisi üzerinden update yapıyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
XsKuLx' Alıntı: Öncelikle merhabalar mi8se cihazıma temiz kurulum yapmak için hangi adımları takip etmem gerekiyor twrp herşey var teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Hocam sanırım yenisiniz sorularınızı forumdan aratmadan sormamanız yararlı olacaktır Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix) Bu linki inceleyebilirsiniz. Telefon hayırlı olsun bir mi 8 se kullanıcısı olarak miui 9.8.22 rom kullanıyorum. 1 kez kurulumdan sonra kendi güncelleyicisi üzerinden update yapıyor.
CraweL Emekli Yönetici Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Osman Cihazım Note 8 Pro Meslek Öğrenci Konum Osmaniye Katılım 6 Şubat 2019 Konular 461 Mesajlar 7.183 Çözümler 1 Tepkime puanı 16.906 Puanları 438 30 Ağustos 2019 #3 Forum Kurallarımız Gereği ; 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz. Oyla: Oyla 0 Downvote
Forum Kurallarımız Gereği ; 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.