Soru Mi 8 se telefon yükseltme

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Aklımda mi 9 lite veya mi 9t var. mi 8 se nin bana göre tek eksisi 4g az çekiyor ve istanbul göbeğinde olmama rağmen 3g kullanarak foruma dahi zor girmem.Oyun olarak mi 8 se hayli hayli yetiyor keza batarya performansıda. Fikrinizi almak istedim yardımcı olan herkese teşekkürler.

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Türk Telekom hattımda gayet 4g çekiyor hocam. Ama illa yeni telefon diyorsanız 9t ile 9lite kıyaslanamaz bile.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Aklımda mi 9 lite veya mi 9t var. mi 8 se nin bana göre tek eksisi 4g az çekiyor ve istanbul göbeğinde olmama rağmen 3g kullanarak foruma dahi zor girmem.Oyun olarak mi 8 se hayli hayli yetiyor keza batarya performansıda. Fikrinizi almak istedim yardımcı olan herkese teşekkürler.

İşinin ehli birisine tekrardan imei repair yaptırın derim. Yok ben kafaya koydum cihaz değiştireceğim dersen 9T Yes~~

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom hattımda gayet 4g çekiyor hocam. Ama illa yeni telefon diyorsanız 9t ile 9lite kıyaslanamaz bile.
Hocam bende denedim annemin tt hattiyla 4g de sıkıntı yok. Vodafone 2 yıl sozlesme yaptık 2 ay sonra telefonu aldım, malesef 4g vasat.3g sorunsuz olsa dert etmeyeceğim ama evde, kadıköy göbeğinde hız testi 5mb ping 100

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
İşinin ehli birisine tekrardan imei repair yaptırın derim. Yok ben kafaya koydum cihaz değiştireceğim dersen 9T derim.

Hocam tt hatra sıkıntı yok vodafoneda sıkıntı var yinede imei repair cozebilir ki sikinti yi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 9 SE öneririm.
Fiyat olarak mi 9 lite mi 9 se aynı ama çok fazla batarya darkı var arada o yüzden direk elemiştim mi 9 se yi. Önermenizde ki sebep nedir hocam

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam tt hatra sıkıntı yok vodafoneda sıkıntı var yinede imei repair cozebilir ki sikinti yi?

Tamam cihaz da band 20 yok ama 3g de bile bağlanma sorunu yaşıyorsan bir sıkıntı olduğu belli. Pire için yorgan yakmamalısın.

Önce imei işi olmadı operatör değişikliği ile bu sorun aşılır. Şu yokluk zamanda o kadar fark vermeye değmez...

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Hatta sıkıntı olabilir mi hocam? Eskimiş yada bi yerinde bi sıkıntı 4G de çok mu az çekiyor hiç mi çekmiyor?
Eşimde de aynı şekilde mi 8 se ve vodafone var.Onda da aynı şekilde 4.5g yazıyor çekim gücü full ama hız 5 mb 6 mb.Aramalarda da sıkıntı yok ama nedense en fazla hız 7 8 mb oluyor. 2 telefonda da denedik turktelekom 10 kat hız farkı var neredeyse

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Eşimde de aynı şekilde mi 8 se ve vodafone var.Onda da aynı şekilde 4.5g yazıyor çekim gücü full ama hız 5 mb 6 mb.Aramalarda da sıkıntı yok ama nedense en fazla hız 7 8 mb oluyor. 2 telefonda da denedik turktelekom 10 kat hız farkı var neredeyse
Mi 8 SE'de band 20 yok bazı 4G bandları yok onla alakalı olabilir Vodafone de o çeken bandlar yoktur TT de var dır.

Üst Alt