- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Mi 8 se
- Konular
- 22
Evet arkadaşlar android 9 veya 10 da olsanız da farketmez aşağıdaki verdiğim linkleri indirin gcam donma sorunu olmadan sınırsız bir şekilde çekim yapıp bütün özelliklerini kullanabileceksiniz.
1.
Aşağıdaki linkte verdiğim gcam APK yi indirin ve kurun.
2.
Aşağıda verdiğim iki yöntemden biriyle cihazınıza gcam android fixi kurun.
TWRP'den kurmak için;
ÖNERİLMEZ!
Sirius-buffer-fix-twrp.zip dosyasını TWRP'den install diyip dosyayı seçip kurun.(Dikkat! Bu yöntem android 9 da çalışmayabilir veya başka sorunlar çıkartabilir. Benim cihaz android 9 da olmasına rağmen sadece magisk den kurdum sorun çıkmadı twrpden flashlamadim o yüzden bu yöntemin android 9 çalıştığına dair bir bilgim yok.Fakat android 10 da olanlar bu yöntemi rahatlıkla kullanabilirler.)
Magisk'ten kurmak için;
Sirius-buffer-fix-magisk.zip dosyasını Magisk'ten modüller kısmından "+"ya basıp dosyayı seçip kurun.(Android 9 ve 10 da sorunsuz kurabilirsiniz.)
Tebrikler artık sorunsuz bir şekilde mi 8 se cihazınızda gcam kullanabilirsiniz. Başka gcam kurmayın sadece bu APK da sorunsuz çalışıyor.
1.
Aşağıdaki linkte verdiğim gcam APK yi indirin ve kurun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2.
Aşağıda verdiğim iki yöntemden biriyle cihazınıza gcam android fixi kurun.
TWRP'den kurmak için;
ÖNERİLMEZ!
Sirius-buffer-fix-twrp.zip dosyasını TWRP'den install diyip dosyayı seçip kurun.(Dikkat! Bu yöntem android 9 da çalışmayabilir veya başka sorunlar çıkartabilir. Benim cihaz android 9 da olmasına rağmen sadece magisk den kurdum sorun çıkmadı twrpden flashlamadim o yüzden bu yöntemin android 9 çalıştığına dair bir bilgim yok.Fakat android 10 da olanlar bu yöntemi rahatlıkla kullanabilirler.)
Magisk'ten kurmak için;
Sirius-buffer-fix-magisk.zip dosyasını Magisk'ten modüller kısmından "+"ya basıp dosyayı seçip kurun.(Android 9 ve 10 da sorunsuz kurabilirsiniz.)
Tebrikler artık sorunsuz bir şekilde mi 8 se cihazınızda gcam kullanabilirsiniz. Başka gcam kurmayın sadece bu APK da sorunsuz çalışıyor.
Son düzenleme: