Rehber Mi 8 se sorunsuz gcam rehberi (Hata yoktur)

Keremo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 8 se
Konular
22
Evet arkadaşlar android 9 veya 10 da olsanız da farketmez aşağıdaki verdiğim linkleri indirin gcam donma sorunu olmadan sınırsız bir şekilde çekim yapıp bütün özelliklerini kullanabileceksiniz.

1.
Aşağıdaki linkte verdiğim gcam APK yi indirin ve kurun.

2.
Aşağıda verdiğim iki yöntemden biriyle cihazınıza gcam android fixi kurun.

TWRP'den kurmak için;
ÖNERİLMEZ!

Sirius-buffer-fix-twrp.zip dosyasını TWRP'den install diyip dosyayı seçip kurun.(Dikkat! Bu yöntem android 9 da çalışmayabilir veya başka sorunlar çıkartabilir. Benim cihaz android 9 da olmasına rağmen sadece magisk den kurdum sorun çıkmadı twrpden flashlamadim o yüzden bu yöntemin android 9 çalıştığına dair bir bilgim yok.Fakat android 10 da olanlar bu yöntemi rahatlıkla kullanabilirler.)

Magisk'ten kurmak için;

Sirius-buffer-fix-magisk.zip dosyasını Magisk'ten modüller kısmından "+"ya basıp dosyayı seçip kurun.(Android 9 ve 10 da sorunsuz kurabilirsiniz.)

Tebrikler artık sorunsuz bir şekilde mi 8 se cihazınızda gcam kullanabilirsiniz. Başka gcam kurmayın sadece bu APK da sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:

hsnksy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi8 se
Meslek
Öğretmen
Konular
13
Hemen deniyorum

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
Evet arkadaşlar android 9 veya 10 da olsanız da farketmez aşağıdaki verdiğim linkleri indirin gcam donma sorunu olmadan sınırsız bir şekilde çekim yapıp bütün özelliklerini kullanabileceksiniz.

1.

2.
Sonra aşağıdaki verdiğim modülü indirip magiskten kurun.

Tebrikler artık sorunsuz bir şekilde mi 8 se cihazınızda gcam kullanabilirsiniz. Başka gcam kurmayın sadece bu APK da sorunsuz çalışıyor.
Verdiğiniz yöntem hem root istiyor hem de gcam versiyonu olarak bir çok özellikten mahrum(astro mod gibi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verdiğiniz yöntem hem root istiyor hem de gcam versiyonu olarak bir çok özellikten mahrum(astro mod gibi)
SADECE ANDROİD 10 İÇİNDİR.
1) İlk önce twrp üzerinden fix dosyasını flashlıyoruz.
2) Daha sonra son sürüm GCAM yükLüyoruz( Parrot mod bizim cihazlarda sorunsuz çalışıyor.)

Kullanıma hazır ve tüm özellikleri açıktır.

Son düzenleme:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63

SADECE ANDROİD 10 İÇİNDİR.
1) İlk önce twrp üzerinden fix dosyasını flashlıyoruz.
2) Daha sonra son sürüm GCAM yükLüyoruz( Parrot mod bizim cihazlarda sorunsuz çalışıyor.)

Kullanıma hazır ve tüm özellikleri açıktır.
Ben de deneyeceğim umarım güzeldir. Bir gcam sürümünde geceleyin ışıkları dağıtıyor çizgi çizgi gösteriyordu. Onun gibi saçma hatalar olmasından korkuyorum açıkçası

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
Ben de deneyeceğim umarım güzeldir. Bir gcam sürümünde geceleyin ışıkları dağıtıyor çizgi çizgi gösteriyordu. Onun gibi saçma hatalar olmasından korkuyorum açıkçası
Fix dosyasını flashladıktan sonra bir çok gcam deneyebilirsiniz hocam farklı farklı, astromodla çok fotoğraf çektim ben bu cihazda.

Keremo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 8 se
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fix dosyasını flashladıktan sonra bir çok gcam deneyebilirsiniz hocam farklı farklı, astromodla çok fotoğraf çektim ben bu cihazda.
Hocam güncel özelliklerin bazıları olmayabilir ama standart kullanıcı için sadece foto , gece modu ,portre vs yeterli olacaktır. Astro modu ilk defa duyuyorum ben mesela bakın bu verdiğim APK da 3 kere çekim yaptıktan sonra donma sorunu da yok istediginiz kadar çekim yapabilirsiniz ayrıca rootsuz yöntemi var ama ben önermiyorum demek istediğim sizin linkteki fix i twrp den flashlayip benim APK yi yuklesenizde sorunsuz bir şekilde calisacaktir

Başlık yenilendi arkadaşlar yeni yöntem eklendi

Son düzenleme:

ekinasik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekin
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
6

1.

2.
Aşağıda verdiğim iki yöntemden biriyle cihazınıza gcam android fixi kurun.

TWRP'den kurmak için;
ÖNERİLMEZ!

Sirius-buffer-fix-twrp.zip dosyasını TWRP'den install diyip dosyayı seçip kurun.(Dikkat! Bu yöntem android 9 da çalışmayabilir veya başka sorunlar çıkartabilir. Benim cihaz android 9 da olmasına rağmen sadece magisk den kurdum sorun çıkmadı twrpden flashlamadim o yüzden bu yöntemin android 9 çalıştığına dair bir bilgim yok.Fakat android 10 da olanlar bu yöntemi rahatlıkla kullanabilirler.)

Magisk'ten kurmak için;

Sirius-buffer-fix-magisk.zip dosyasını Magisk'ten modüller kısmından "+"ya basıp dosyayı seçip kurun.(Android 9 ve 10 da sorunsuz kurabilirsiniz.)

Hocam sorunsuz çalışıyor fakat ön kamera da ayna efekti var ve bir türlü kapatamadım nasıl kapatacağım onu

Keremo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 8 se
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorunsuz çalışıyor fakat ön kamera da ayna efekti var ve bir türlü kapatamadım nasıl kapatacağım onu
Bilmiyorum hocam maalesef fazla ozellistirme ayarı yok gcam da ayna efekti hakkında da bir bilgim yok

Üst Alt