Yardım Mi 8 se şebeke gidiyor görüşme sonlanıyor

Fatihkaftan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih Kaftan
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu 10.2.1.0 stabil
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar yeni aldığım telefon mi 8 se görüşmem esnasında birden ses kesiliyor, karşı taraf beni hiç duyamiyor ben ise hisilti duyuyorum, ardından bazen görüşme geri geliyor bazen de görüşme sonlanıyor. Bazen de doğrudan görüşme sonlanıyor. Daha birkaç günlük telefon nedir bu sorun bilen var mı. MIUI xiaomi.eu 10.2.1.0 stabil Android 8.1.0 internetinde çok sıkıntı yaşamadım ama görüşme esnasında bazen hiç kapanmazken bazen de üst üste kapanıyor. Lütfen yardım edin.

Birkancan16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
Aynı Sıkıntı benim Redmi 5 plus da var.

Oyla:

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Arkadaşlar yeni aldığım telefon mi 8 se görüşmem esnasında birden ses kesiliyor, karşı taraf beni hiç duyamiyor ben ise hisilti duyuyorum, ardından bazen görüşme geri geliyor bazen de görüşme sonlanıyor. Bazen de doğrudan görüşme sonlanıyor. Daha birkaç günlük telefon nedir bu sorun bilen var mı. MIUI xiaomi.eu 10.2.1.0 stabil Android 8.1.0 internetinde çok sıkıntı yaşamadım ama görüşme esnasında bazen hiç kapanmazken bazen de üst üste kapanıyor. Lütfen yardım edin.
Hocam bende mi 8 se kullanıyorum ve benzer bir konuyu bir kaç gün önce açtım ve çözüm bulamadık malesef Yardım - Arama sırasında yaşanan sorunlar

Oyla:

Fatihkaftan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih Kaftan
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni yazılım falan mı atmak gerekir, ben çok anlamam bu işlerden ama nette biraz araştırdım bu global rom falan diyorlar bunları yükleyebilir muyuz, yuklersek düzelir mi acaba, yok mu bu işlerden anlayan

Oyla:

Fatihkaftan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih Kaftan
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Arkadaşlar aradan geçen birkaç günden sonra kendi sorunum için tespit ettiğim durumu paylaşayım belki aynı sıkıntıyı yaşayanlar için fikir olur, telefonla birkaç gündür hiç sorun yaşamıyorum, herhangi bir işlem de yapmadım, bu sorun tamamen telefonun şebekesinin az çekmesinden kaynaklı diye düşünüyorum, şöyle ki evimin bulunduğu bölgede genel olarak bi çekim sıkıntısı var zaten, diğer marka telefonlar da az çekiyor, bu mi 8 se de daha daha az çekiyor, hava şartları kötü olduğunda bu sorun olarak bahsettiğim durumları yaşıyordum, birkaç gündür güneşli açık havalarda hicbir sorun olmadı, hele bölgede elektrikler falan gittiginde telefonun şebeke internet falan komple gidiyordu, buvarada hattım ttelekom onunda az çekmede etkisi var tabi, benimle beraber aynı zamanda ayni yerden aynı telefondan alan 2 arkadaşım hatlarının farklı olması ve evleri civarında çekim sıkıntısı olmadığından hicbir sorun yaşamadı, bu durum da beni doğruluyor.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Arkadaşlar aradan geçen birkaç günden sonra kendi sorunum için tespit ettiğim durumu paylaşayım belki aynı sıkıntıyı yaşayanlar için fikir olur, telefonla birkaç gündür hiç sorun yaşamıyorum, herhangi bir işlem de yapmadım, bu sorun tamamen telefonun şebekesinin az çekmesinden kaynaklı diye düşünüyorum, şöyle ki evimin bulunduğu bölgede genel olarak bi çekim sıkıntısı var zaten, diğer marka telefonlar da az çekiyor, bu mi 8 se de daha daha az çekiyor, hava şartları kötü olduğunda bu sorun olarak bahsettiğim durumları yaşıyordum, birkaç gündür güneşli açık havalarda hicbir sorun olmadı, hele bölgede elektrikler falan gittiginde telefonun şebeke internet falan komple gidiyordu, buvarada hattım ttelekom onunda az çekmede etkisi var tabi, benimle beraber aynı zamanda ayni yerden aynı telefondan alan 2 arkadaşım hatlarının farklı olması ve evleri civarında çekim sıkıntısı olmadığından hicbir sorun yaşamadı, bu durum da beni doğruluyor.

3 g de telefonu dener misinz ? volte açıksa onuda kapatır mısın ? biraz böyle test et ,

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
siz önce telekomdan kurtulun

Oyla:

Fatihkaftan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih Kaftan
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
3 g de telefonu dener misinz ? volte açıksa onuda kapatır mısın ? biraz böyle test et ,
Bu mesajı paylastigim günden bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım kardeşim. Tekrar sorun cikmasi durumunda dediklerinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim paylaşımınız için.

Oyla:

bounce07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Sadece kaçak gelen veya paralel ithalat telefonlarda Band 20 ve bazı bantlar olmadığı için şebeke sorunu var, resmi gelen cihazların hiçbirisinde şebeke sorunu yoktur. Bunların tamamı bizim için en önemli bantlar olan Band 7 ve Band 20 bantlarını çeken global cihazlardır.

Oyla:
Üst Alt