Yardım Mi 8 SE portre modu

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Cihazima sıfırdan mi rom 10.3.1 stabil rom kurdum. Cihazimin portre modu yeşile döndü. Gcam kullanmıyorum ve hiç bir modülü magiske yüklemedim. Forumda bu konuyla ilgili paylaşımları takip Edip yaptım ama olmadı. Aynı romu wipe cache yapmadan kursam düzelir mi ? Acil yardım teşekkürler

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Cihazima sıfırdan mi rom 10.3.1 stabil rom kurdum. Cihazimin portre modu yeşile döndü. Gcam kullanmıyorum ve hiç bir modülü magiske yüklemedim. Forumda bu konuyla ilgili paylaşımları takip Edip yaptım ama olmadı. Aynı romu wipe cache yapmadan kursam düzelir mi ? Acil yardım teşekkürler

öncelikle wipe yapmadan kurulum yaptıysanız olma ihtimali var ama en güzeli yedeklerini alıp wipe all yapıp kurmanız , normalde bu romda bu sorun bulunmuyor ,

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle wipe yapmadan kurulum yaptıysanız olma ihtimali var ama en güzeli yedeklerini alıp wipe all yapıp kurmanız , normalde bu romda bu sorun bulunmuyor ,
Temiz kurulum yaptım hocam. Wipe system cache dalvik data bunları seçip cihazı temizledim. Sonra romu kurdum. Bu sefer aynı romu işlem yapmadan direk flaşlasam düzelir mi. Bi kere öyle yaptım düzelmişti. Ama o zaman gcam vardı

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Temiz kurulum yaptım hocam. Wipe system cache dalvik data bunları seçip cihazı temizledim. Sonra romu kurdum. Bu sefer aynı romu işlem yapmadan direk flaşlasam düzelir mi. Bi kere öyle yaptım düzelmişti. Ama o zaman gcam vardı

muhtemelen ama data store da temizlesen daha iyi olacaktır. yedeklerini aldık dan sonra , deneye bilirsin tekrar kurmayı da ,

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hocam dediğinizi yaptım ama yine olmadı

full yedeklerini alıp kopmle wipe yapar mısın ? wipe adv. wipe girip hepsini seç sonra ana menüden restart recovery yap twrp açılınca romu kopyalayıp kurabilirsin ,

ama genede sen romuda tekrar indirerek yaparsan daha iyi olacak gibi ,

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
full yedeklerini alıp kopmle wipe yapar mısın ? wipe adv. wipe girip hepsini seç sonra ana menüden restart recovery yap twrp açılınca romu kopyalayıp kurabilirsin ,

ama genede sen romuda tekrar indirerek yaparsan daha iyi olacak gibi ,
Tamam hocam dediğiniz gibi yapicam

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Hocam romu kurdum. Sorun çözüldü ama şu sıkıntı çıktı ki ilit ekranında çift saat var. Ayarlar -kilit ekranına girince çift saat uygulamasını kapatamiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

divanii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Yönetici
Konular
0
Merhaba, benim cihazda portre modunda yeşil ekran ve gece çekiminde kamerayı kapatma hatası vermeye başlamıştı. Ayrıca bağlı olduğu Wifi den habire kopuyordu. Bu sırada yüklü olan rom xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.3.1.0.PEBCNXM_v10-9 olan romdu. Aynı romu bütün Wipe işlemlerini seçerek tekrar tekrar yükledim fakat çözülmemişti.
En son yine wipe seçeneklerinden USB Storage hariç hepsini seçerek + format data yaptıktan sonra xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.2.3.0.PEBCNXM_v10-9 roumunu kurdum ve cihazda en ufak bir sorun kalmadı harika stabil çalışıyor!

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt